KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: levetette magát a 16 éves lány egy hídról

Az egészt várost megrázta a borzalmas esemény. A tinédzser súlyos depresszióval küzdött, amit nem bírt legyőzni.
  • Szerző: Ripost

A bezártság és a hétköznapi élet teljes megváltozása mindenki életét megnehezíti. Azonban úgy látszik világszerte a fiatalokat viseli meg a legjobban ez az időszak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Egyesült Királyságban a Humber függőhídról március 28-án, vasárnap hajnalban leugrott egy mindössze 16 éves iskolás lány.

Fotó: Pixabay

A fiatal halála sokkolta diáktársait, akik csokrokkal, mécsesekkel és búcsú levelekkel díszítették fel a tragédia helyszínét. A családja szerint depresszióval küzdött a lány.

„Mindig ő volt az, aki felvidított másokat. Ő nevetett a leghangosabban és a legboldogabban” – áll az egyik üzenetben.

A borzalmas szerencsétlenséget még inkább felfoghatatlanná teszi, hogy három nappal korábban, március 25-én a Humber hídról leugrott egy másik fiatal is. Alex Walker életét sem tudták megmenteni – írja Hull Daily Mail.

A hídnál történt két tragikus incidens fokozott aggodalmat váltott ki Hull fiataljai mentális jólétével kapcsolatban. Ezért egy külön a fiatalokat segítő szervezetet is létrehoztak.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?