KÜLFÖLD

Tragédiába fulladt a belvárosi séta: végignézte a fiú, ahogy anyukáját és testvéreit halálra zúzza egy leomló épület

Az olasz fiú élete mindössze 20 centiméteren múlott.
  • Szerző: Ripost

Tragédiába fulladt a belvárosi séta egy olasz családnak Albizzatéban. A 38 éves édesanya, Fouzia Taoufiq és ötéves kisfia szörnyethaltak, amikor rájuk dőlt egy épület. A család másik tagja, egy 15 éves kislány ugyan még élt, amikor a babakocsival együtt kihúzták a törmelékek alól, de nem sokkal később a kórházban ő is elhunyt. A sétán ott volt a legidősebb gyermek is, egy fiú, aki testközelből nézte végig, ahogy családtagjait maga alá temeti az épület.

„Az utca közepén állt a fiú. Zokogott és az édesanyját szólongatta. Bevittem őt a közeli szupermarketbe, amíg az édesapja megérkezett” – idézi a DailyStar az egyik szemtanút.

„Elvesztettem a feleségemet és két gyermekemet. Egy percet sem aludtam az éjszaka. Az idősebb fiunk, aki mindent látott, most egy barátomnál van. A körülményekhez képest jól érzi magát” – nyilatkozta a gyászoló édesapa.

A helyi polgármester, Mirko Zorzo azt mondta, a nagyobbik fiú élete mindössze húsz centiméteren múlott, ő ennyivel állt távolabb családtagjaitól, amikor az épület tetőszerkezete a járdára omlott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?