KÜLFÖLD

Túlélte a 7 emelet zuhanást, de az igazi veszély ezután várt rá

Csodát emlegetnek, mert ilyen esetet még senki nem úszott meg élve. Az biztos, hogy akivel ez történt, nem vágyik hasonló kalandra.
  • Szerző: F. G.

Ötnapos hajókiránduláson vett volna részt az a 31 éves kínai nő, aki már az első napon a tengerbe zuhant a Royal Caribbean járatának fedélzetéről a Dél-kínai-tengeren.

Családjával együtt utazott, aztán az édesapának feltűnt, hogy az újságcikkekben Fan néven említett nő órák múltán sem tér vissza a kabinjukba. Az apa riasztotta a személyzetet, átvizsgálták az egész hajót, de nem találták Fant.

Megnézték a videokamerák felvételét, a képeken csak annyi látszott, hogy a nő sétál  a fedélzeten, de annak nem volt nyoma, hogy vízbe esett volna.

Pedig ez történt, méghozzá mintegy 7 emeletnyi magasból, és már az csodaszámba megy, hogy ezt túlélte. Fant  38 óra múlva találtak meg kínai halászok, s ahogy arról a a BBC is beszámolt, csupán néhány medúzacsípés látszott a  testén.

A nő annak is köszönhette megmenekülését, hogy ötéves kora óta úszott, testnevelési egyetemet végzett, s bár kellőképpen edzett volt, az mégis érthetetlen, hogy nem hűlt ki a vízben.

Fanról már a szülei is lemondtak, és az apja egész addig el sem hitte, hogy élve találtak rá, amíg meg nem hallotta a hangját...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?