KÜLFÖLD

Újabb fordulat: remélik, hogy megtalálták a hiányzó darabot Maddie ügyében

Nemsokára véget érhet Madeleine McCann szüleinek rémálma. Újabb kihallgatásokat tervez a rendőrség.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség ismét nyomon van és remélik, hogy végre megtalálták azt a kulcsfontosságú elemet, amivel végre rács mögé zárhatják Madeleine McCann feltételezett gyilkosát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A német, brit és a portugál nyomozók új kihallgatásokat kezdeményeztek, hogy nyomás alá helyezzék Algarve kulcsfontosságú tanúit, akik ismerték Christian B. pedofil gyanúsítottat.

Fotó: AFP

A szakértők ezt nagyon fontos előrelépésnek minősítették és reménykednek abba, hogy a kihallgatások során olyan új információkhoz jutnak, amikkel ismét vádat emelhetnek a férfi ellen. Idén tavasszal tervezik megtartani Lisszabonban ezeket a találkozókat – írja a The Sun.

Christian B. jelenleg hét éves börtönbüntetését tölti, amiért 2005-ben megerőszakolt egy nyugdíjast Praia de Luzban, pontosan abban az üdülőhelyen, ahonnan Madeleine eltűnt.

„A rendőrség már néhány tanút készenlétbe helyezett a következő kihallgatásokra. Van egy olyan érzésünk, hogy az új év új nyomokat fog hozni. Mindenki számára nagyon fontos, hogy megoldjuk ezt az esetet. Valahol van még egy hiányzó darab a kirakós játékból” – nyilatkozta az egyik tiszt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?