Létrehozva: 2018.04.04.

Újabb magyar vallott a németországi áldatlan állapotokról

Kocsán Gábor a 80'-as évek közepe óta él Németországban. Mint mondja, az elmúlt pár évben teljesen megváltozott az élet. Az egykor kiszámítható és biztonságos országot ellepték a bûnözésbõl élõ migránsok.

Az 59 éves Kocsán Gábor Hessen tartomány fővárosában, Wiesbadenben él családjával. Egy exkluzív interjú során arról mesélt a %RIPOST% -nak, hogy bár már a Délszláv háború után sokat romlott a helyzet Németországban, az igazi katasztrófa a 2015-ös menekültválsággal érkezett. Ezt pedig ő is és a családja is tapasztalja nap, mint nap. A férfi azt mondja, hogy Wiesbadenben is késsel felszerelkezve jár sok fiatal migráns, nem félve attól, hogy használniuk kell.

A városunkban is sajnos egyre több olyan rész van, amit nem ajánlott sötétedés után látogatni. A lányaimat többször nyomatékosan kértem, hogy egyedül ne járkáljanak esténként az utcán.

A Kocsán család a 300 ezer fős Wiesbaden jobb módú környékén lakik, pár éve még nem gondolták volna, hogy hozzájuk is begyűrűzik az erőszak, és megnő a bűncselekmények száma. Mindennapossá váltak az autófeltörések, autólopások. Kocsán Gábor ezt egyértelműen annak tudja be, hogy a városba, és annak környékére tízezrével telepítettek be közel-keleti és Afrikából érkezett migránsokat.

Ezek az emberek nem akarnak beilleszkedni, nem akarnak dolgozni, csupán a segélyekből élnek. Többeknek van 4-5 személyazonosságija , az állam pedig mindegyik után segélyt fizet nekik. A migránsok nagy része fiatal férfiakból áll, akik mindent megtesznek, hogy az egész otthon maradt családtagjaikat maguk után költöztethessék.

Kocsán Gábor szerint feltűnő, hogy a munkanélküli segélyből tengődő, iratokkal nem rendelkező bevándorlók mindegyikének szinte a legújabb okos telefonja van.

A fiamat is kirabolták múlt nyáron a strandon, feltörték a szekrényét, és mindenét elvitték. Két hónappal később küldött a telefon értesítést, hogy Afganisztánban kapcsolták ismét be a készüléket.

Amikor a fiú feljelentést akart tenni, közölték vele, hogy ez már mindennapos eset, az elkövetőt nagy valószínűséggel nem fogják megtalálni. Mindez abban a Németországban történik, ahol, ha 5km/h-val gyorsabban megy az ember az autójával, akkor teljesen rászállnak – állítja több gyermekes édesapa.

A német sajtó pedig ezekről tudomást sem akar venni, inkább nem számolnak a történtekről. A férfi szerint az elmúlt hetekben javulás tapasztalható, de még így is sok mindent a szőnyeg alá akarnak söpörni. Pedig a német emberek tudatába beférkőzött a félelem.

Ma már sokszor azt nézed, hogy ki áll melletted, vagy hogy nincs-e a földön egy gazdátlan gyanús csomag. A legnagyobb szomorúság, hogy az emberek már a saját hazájukban sem érzik magukat biztonságban.

Az 59 éves magyar férfi úgy látja, hogy Angela Merkel politikája felelős a kialakult helyzetért. Sokan kiábrándultak már a Merkel vezette CDU-ból.

Kocsán  szerint jó példa erre az az egykori CDU-s politikus, aki otthagyta pártját 2017-ben.

Erika Steinbach a távozásakor egy olyan képet tett ki az egyik közösségi oldalára, amelyen a képzeletbeli Németországot ábrázolják 2030-ban. Ezen azt kérdezik színes bőrű emberek egy szőke kislánytól, hogy hát te meg honnan jöttél.

Az illusztráció lehet, hogy túlzó, de az biztos, hogy még megtippelni sem lehet, hogy hány millióan indulhatnak Európa felé, és hogy a népvándorlás milyen mélyre taszítja a keresztény kultúrájú országokat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli: ezt lépi a kormány a háborús üzemanyagárak miatt!

origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

borsonline.hu

Érdemes várni a tankolással, remek hírt kaptak a magyar autósok

mandiner.hu

Oroszországból érkezett: Magyarország, Szlovákia, Ausztria és Svájc a helyes utat választotta

ripost.hu

„Megvan bennem a vágy” – Marco Rossi dörzsölheti a tenyerét, komoly ajánlatot kapott

magyarnemzet.hu

Bognár György a nagyképűség mellett arról is beszélt, akarja-e a Fradit

origo.hu

Több idős nő is felébredt a halottasházban - horrorfilmbe illő események játszódtak le

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

ripost.hu

Akkora pofonba szaladt bele a TV2 sztárja, hogy a fal adta a másikat

ripost.hu

"Megszakad a szívem" - Ezt mondta az édesapa, akinek patkány harapta meg a kislányát

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Brüsszel nem törődik az európai emberek érdekeivel

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

"Nem bírom már sokáig!" – Szívszorító szavakkal búcsúzott a mérgezésben elhunyt családanya

KÜLFÖLD

Mindenét elvitték: üres otthonba kellett hazatérnie a 97 éves, vak özvegyasszonynak

KÜLFÖLD

Nem bírta feldolgozni kisbabája elvesztését: öngyilkos lett az imádott tanárnő

KÜLFÖLD

Kitálalt a hospice nővér: ez a 6 jele annak, hogy haldoklunk