KÜLFÖLD

Újévi tragédia: megölte anyát és fiát, majd rátámadt a kislányokra is

A férfi hosszú időn keresztül élt együtt a nővel, közös gyermekeik is születtek.
  • Szerző: Ripost

Brutális vérengzést rendezett egy családfő az amerikai missouri államban. A férfi megölte élettársát és kisfiát, majd rátámadt két lányukra is.

Az áldozatokat a rendőrség Stephanie Plumb (32) és Dylan Moore King (13) néven azonosították. Továbbá Plumb 14 és 7 éves lányait kórházba kellett szállítani sérüléseik miatt. Az idősebb lány állapota kritikus, míg húga stabil. Mind a négy áldozaton szúrt sérüléseket találtak.

Stephanie Plumb (32) és Dylan Moore
Fotó: Springfield Rendőrkapitányság

A támadással a 29 éves Brandon C. Kinget vádolták meg a helyi hatóságok. A gyanús szerint az édesanya torkát éppen segélyhívás közben vágta el a megtébolyodott férfi. A rendőrség már ekkor a lakás felé tartott, mivel az egyik szomszéd korábban tárcsázta a 911-et, majd próbált a család segítségre sietni. Éppen az utolsó pillanatban rúgta be az ajtót, hogy megmentse a 7 éves kislány életét.

A rendőrség vérfoltokat talált a hátsó nyitott, üveg tolóajtón és megtalálták a vértől csöpögő kést is a nappaliban egy széken – írja a CrimeOnline.

Kinget végül menekülés közben kapták el a rendőrök. Kihallgatása során beismerte a gyilkosságokat, de hozzátette: remélte nem fogják elkapni. Azt is elárulta, miért végzett a családdal. Egy szomszédos megyében újabb vádakkal akarták rács mögé zárni, így el akart menekülni a nő pénzével.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?