KÜLFÖLD

Sokkoló: eltűnése után holtan találták a gyönyörű 6 hónapos várandós édesanyát

Rejtélyes körülmények között veszett nyoma egy várandós asszonynak és barátjának. A nyomozók a nőt már nem találták meg élve.
  • Szerző: Ripost

Még tavaly novemberben veszett nyoma egy várandós kismamának. A bejelentés után nem sokkal később megtalálták a 33 éves Kayla Nicole Rice autóját. Akkor a hatóságok azt közölték, hogy autót ismeretlen személy átalakította, de bővebb részleteket nem közöltek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő holttestét végül február 11-én találták meg a kaliforniai Calcesieu plébánia egyik sírjába dobva, Beaumont-i otthonától mintegy 40 mérföldre.

A helyi rendőrség nyomozói az eltűnés, később pedig a gyilkosság kapcsán a várandós nő, 35 éves barátjára, Jonathan Paul Menardora kezdtek gyanakodni.

A várandós kismamának saját párja lehet a gyilkosa

Nem is csoda, hogy a férfira terelődött a gyanu, hisze a nővel egy időben ő is eltűnt, később pedig éppen az ügyben érintett plébánia közelében tűnt fel. A férfi egyébként tettével megszegte próbaidős szabadlábra helyezését – írja a Crime Online.

A hat hónapos várandós nő halálával kapcsolatban a rendőrség még nem zárta le a nyomozást. Elfogott barátja ellen vádat emeltek, miután a nyomozok bizonyítékokat találtak ellene a gyilkosság kapcsán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?