KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: gyermekével a szíve alatt vesztette életét a fiatal kismama

Rejtélyes körülmények között hunyt egy fiatal nő. Az édesanyjának kellett azonosítani elhunyt gyermekét. A családot maga alá temeti a gyász.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédia történt a jacksonville-i Riverview Parkban. Egy ott élő a kora reggeli órákban haladt át a zöld területen, amikor megpillantott egy első ránézésre eszméletlen 21 éves nőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Késlekedés nélkül odarohant Felicia Joneshoz, és a mentősöket is riasztotta, ám akkor már sajnos késő volt. Jones akkor már nem élt.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A rendőrség kérésére az édesanyja azonosította a fiatal nőt, aki – mint kiderült – kilenc hónapos terhesen hunyt el. Felicia veszélyeztetett terhes volt és csupán két hét választotta el, hogy világra hozza gyermekét. Az egyelőre rejtély, miért mászkált egyedül ahelyett, hogy orvosok felügyelete alatt lett volna.

A fiatal kismama halála kapcsán bűncselekmény gyanúja merült fel, így a rendőrség gyilkosság miatt kezdte meg a nyomozást. Egyelőre átvizsgálják a környéket és szemtanúk jelentkezését is várják. Az ügy kapcsán kevés részletet hozták nyilvánosságra, és egyelőre Jones halálának oka sem ismert.

Az elhunyt kismama gyászoló nagynénje, Angelica Williams mesélt a családját ért megrázó veszteségről.

„Borzalom ez az egész. Elveszítettünk egy meg nem született kisbabát, aki készen állt arra, hogy két hét múlva megszülessen. És el kell engednünk egy gyönyörű fiatal hölgyet is, aki ebben a hónapban töltötte be a 21. életévét. Tudatni akarjuk a világgal, hogy mennyire szerettük őket. Nagyon vártuk a baba érkezését. De mindezt elvették tőlünk, most teljesen össze vagyunk zavarodva” – mondta.

„A családunkat nagy veszteség érte, elvesztettük az unokahúgomat és az unokaöcsémet” – tette hozzá Williams, aki egy adománygyűjtést is indított a GoFundMe oldalán, hogy méltóképpen emlékezhessenek meg az elhunyt kismamáról és babájáról.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?