KÜLFÖLD

Váratlan tragédia: holtan esett össze a tinédzser a középiskolában

A család még csak nem is sejtette, hogy a reggeli búcsúzkodás lesz az utolsó. Soha többé nem tért haza a fiatal az iskolából.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédiával ért véget már az első tanítási nap a Winston-Salem-i Mount Tabor középiskolában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

William Chavis Raynard Miller Jr. reggel elbúcsúzott a szüleitől, de azt akkor még egyikük sem gondolta, hogy az lesz utolsó búcsújuk. A tanítási napon, a délutáni órákban váratlanul lövöldözés tört ki, ami során William az életét vesztette.

Fotó: pixabay.com

A mentősök kórházba szállították, de minden erőfeszítésük ellenére sem tudták megmenteni. Az incidens után a rendőrség lezárta az intézményt. Úgy tudni Williams gyilkosa egy első vagy másod éves hallgató, akit nem sokkal később őrizetbe is vettek. A lövöldözést kiváltó okokról semmit sem közöltek.

„Van egy édesanya és egy család, akik ma este nem tudják majd megölelni a gyermeküket” – mondta Catrina Thompson, Winston-Salem rendőrfőnöke, és visszafojtotta a könnyeit. A seriffi hivatal közölte, hogy óvatosságból a környék más iskoláit is bezárták.

A tragédia idején mindegy 1500 diák tartózkodott a középiskolában. A szülőket kivétel nélkül felkavarták a történtek, miközben kétségbeesetten próbáltak információt szerezni gyermekeik állapotáról. Azonban a rendőrség szerint Williamson kívül senki sem sérült meg – számolt be a tragikus eseményekről a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?