KÜLFÖLD

Váratlan tragédia: meghalt egy gyönyörű 3 éves kislány, a nevelőapja teljesen összetört

A férfi nem képes elfogadni, hogy ilyen fiatalon vesztette életét a gyerek.
  • Szerző: Ripost

Tragikusan fiatalon. mindössze 3 évesen vesztette életét Kaylee-Jayde Priest. Holttestét augusztus 9-án találták meg egy birminghami lakásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lány nevelőapja, Dan Gregory teljesen összetört és felemésztette a gyász, miután a mindig mosolygós és csodaszép fogadott lánya váratlanul meghalt – írja a Daily Star.

A rendőrség egy 21 éves nőt tartóztatott le, akit azzal gyanúsítanak, hogy elhanyagolta Kaylee-t, ugyanakkor őrizetbe vettek egy 21 éves férfit is, aki a gyanú szerint bántalmazhatta a gyermeket. Feltehetően mindkettejük viselkedése közrejátszhatott abban, hogy a gyermek életét vesztette, ugyanakkor további vizsgálatokra van szükség a halál okának pontos meghatározásához.

Óvadék ellenében mindkét gyanúsított szabadlábon védekezhet, amíg a West Midlands-i rendőrség le nem zárja a nyomozást.

„Kaylee mindig mosolygott és nagyon gyönyörű volt, sugárzott az arcáról az ártatlanság. Nem lett volna szabad, hogy ilyen fiatalon meghaljon” – mondta Dan, aki azt is elárulta, hogyan ismerkedett meg a gyermekkel.

„Egyéves korábban ismertem meg. Segítettem a nevelésében, amíg két évig a nagymamájával volt. Kaylee nagy szerepet töltött be az életemben. Teljesen összetörtem, amikor megtudtam, hogy meghalt. Még mindig nem tudom felfogni, ami történt” – nyilatkozta Dan, majd hozzátette: felajánlotta, hogy kifizeti a temetés költségeit, vagy egy emlékművet állíttat a kislánynak.

És ezeket olvastad már?