KÜLFÖLD

Vérben úszott az egész ház: halott 4 éves kislánya mellett feküdt az édesanya

Mint egy horrorfilm: a szomszéd talált rá a vérben fekvő anyára.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas jelenetek játszódtak egy dél-londoni lakásban. A szomszédok sikoltozást és sírást hallottak a lakásból, ahol egy négytagú Srí Lanka-i család élt. Az egyik asszony vette a bátorságot és átment, miután elcsendesedtek, tudni akarta, minden rendben van-e.

Arra azonban nem számított, ami a lakásban várta. Sokkot kapott a látványtól, mint mondta, olyan volt minden, mint egy horrorfilmben.

A 4 éves kislány életét nem tudták megmenteni

A lakást vér borította, a 35 éves anya és 4 éves kislánya pedig egy vértócsában feküdt. A kislány már nem élt, anyja is éppen csak.

„Berohantam a lakásba. Mindent vér borított. Az asszony ott feküdt a földön, mellette az ágyon pedig a kislány. Őt bebugyolálták egy plédbe. Barbár volt, bárki is tette” – mesélte a Mirrornak a szomszédasszony.

„Megszakad a szívem, mert a kislány nagyon édes gyerek volt. Nagyon okos volt és folyton mosolygott. Szeretett a környékbeli gyerekekkel játszani. Az asszony pedig igazán jó anya volt”.

A rendőrség még nem nyilatkozott az ügyben, annyit közöltek, hogy nyomozást folytatnak. Így egyelőre nem tudni, hogy a gyerekkel az anya végzett-e vagy valaki más késelte meg a gyereket és az asszonyt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?