KÜLFÖLD

Vérfagyasztó: meggyilkolt felesége és gyermeke holtteste mellett aludt egy hétig

Szingapúrban halálra ítélték azt a férfit, aki meggyilkolta terhes feleségét és négyéves kislányát, majd egy hétig aludt a holttestükkel.
  • Szerző: Ripost

A 45 éves Teo Ghim Henget két gyilkosság miatt ítélték el: felesége, Choong Pei Shan megöléséért, aki hat hónapos terhes volt, és lányuk, Zi Ning kivégezéséért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi előbb 39 éves feleségével végzett: a Daily Star szerint a pénzügyeik miatt veszekedtek, amikor állítólag a nő megsértette a férfit a lányuk előtt, erre Teo törölközővel kezdte fojtogatni az asszonyt, majd a puszta kézzel megölte. A férj arra is gyanakodott, hogy lánya nem is az övé, mert még 2014-ben egy másik férfival kapta rajta feleségét.

Miután megölte feleségét, úgy döntött, a gyermeket is megöli: a kislány sírt, miközben apja őt is halálra fojtotta. Úgy akarta „újraegyesíteni„ a családot, hogy öngyilkos lett volna. Ezzel többször is megpróbálkozott, de nem sikerült neki.

Ezután a két holttestet egy ágyra tette, és egy hétig aludt mellettük, végül végül felgyújtotta a tetemeket. A holttesteket csak akkor fedezték fel, amikor Teo sógora kopogtatott az ajtón, miután nővére nem jelent meg a szokásos kínai újévi ünnepségen, és nem válaszolt a telefonhívásokra és az üzenetekre sem.

Teo ügyvédjei azzal próbáltak érvelni, hogy mentális állapota miatt gyilkolt a férfi, ám sikerült bebizonyítani, hogy nagyon is tudatában volt annak, hogy mit csinál, ezért halálra ítélték.

És ezeket olvastad már?