KÜLFÖLD

Vérfagyasztó: nyárs fúródott egy 7 éves kislány lábába -fotó

A mentő nem akart kiérkezni, még a kórházban is megvárakoztatták őket.
  • Szerző: Ripost

Az iskolás lány fájdalmában üvöltött, miután az angliai Avon Beach strandján egy kebabnyárs fúródott bele az egyik talpába. A 7 éves Lola Thomasson az elgurult labdája után szaladt, amikor nem figyelt oda, hova lép, és megtörtént a szörnyű baleset.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egy valóra vált rémálom volt. Azért mentünk le, hogy meglátogassuk a tengerparton élő barátainkat. Lola és a barátja, Bethany együtt futottak a labdájuk után, amikor egyszer csak meghallottuk a szörnyű sikolyt. A következő dolog, amit legközelebb láttam, hogy Lola a földön hever és üvölt fájdalmában” - nyilatkozta a The Sunnak Karen Krige (45), ahol több képet is mutattak a kislány sérüléséről.

Karen Krige gyermekével a kórházba ment, mert hiába várakoztak a mentősökre. A Christchurch kórházban pedig négyórás várakozás után távolították el a több mint 10 centiméter hosszú fanyársat.

„Azonnal odarohantam hozzá, közben már hívtam a mentősöket. Egy órán keresztül várakoztunk, de nem jöttek ki, végül kocsiba pattantunk, és 20 perc múlva már a legközelebbi kórházba voltunk. Kapott gázt és levegőt, majd négy óra várakozás után végre eltávolították a nyársat és beragasztották a lábát” – nyilatkozta megtörten az édesanya.

A történtek után az édesanya visszament a partra, hogy megvizsgálja a környéket és több marokkal is talált az elszórt veszélyes nyársakból. A nő azonnal össze is szedte, hogy másnak ne keljen hasonlóan szenvednie, mint kislányának.

„Megtisztítottam a területet, és a nyársakon kívül forró szenet is találtam őrizetlenül otthagyva. Azokat eltemettem a homokba. Sokkoló látvány volt. Hihetetlen, hogy nem képesek az emberek maguk után takarítani”- nyilatkozta felháborodottan a nő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?