Létrehozva: 2021.05.25.

Megjelent a Ripost7 legújabb száma!

A Gyurcsány-show folytatódik, jöhetnek a lagzik, de vajon milyen az idei esküvői ruhadivat, különleges összeállításunkban pedig olyan sztárok szólalnak meg, akiket pedofil támadás ért.

Karácsony Gergely: „a f...nak hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre”

Budapest főpolgármestere a múlt héten beszállt a Gyurcsány-showba. A baloldal nagy machinátora Karácsony porondra küldésével esélyt lát arra, hogy jövő évi választásokon a hatalom közelébe kerüljön. Ahhoz hasonlóan, ahogy a főváros ügyeiben már átvette az irányítást.

Fotó: MTI

Facebookon jelentette be Karácsony Gergely, hogy elindul a baloldali előválasztáson, így Jakab Péter, Fekete-Győr András, Márki-Zay Péter és Dobrev Klára mellett a főpolgármester is ringbe száll a jelöltségért.

Bő egy éve még azt mondta: „Én rendkívül meg vagyok tisztelve azzal, hogy Budapest főpolgármestere vagyok, nekem nincsenek ambícióim.” Azt is kijelentette, egy porcikája sem kívánja ezt és inkább buzdít más alkalmas jelölteket. Azután valaki szólhatott neki, nem nehéz kitalálni, hogy kicsoda. Karácsony pedig értett a szóból és meghallva sok ismerős és ismeretlen ember biztatását, ráadásul érezve a családja félő támogatását, kimondta: „miniszterelnök-jelöltként elindulok az ellenzéki előválasztáson.”

Arról, hogy helyezte Gyurcsány gyámság alá Karácsonyt, milyen zuglói félelmei voltak a jelenlegi főpolgármesternek, illetve, hogy milyen koppintás a 99 Mozgalom kezdeményezés a Ripost7 május 25-én, kedden megjelenő számában olvashatsz. Keresd az újságárusoknál!

5 millió beoltott, jöhetnek a lagzik!

Végre vakcinabőség van! Nemcsak hogy azonnal foglalhat is időpontot, aki regisztrál, ráadásul még válogathat is, a la carte. A Sinopharm kínai vakcina azonnal kérhető, de folyamatosan érkezik Pfizer és van még Szputnyik is. A Janssen oltóanyagát az oltóbuszokon alkalmazzák, így nem kell másodszori oltásra visszamenni, mert azt csak egyszer kell beadni, Modernából pedig egyelőre viszonylag kevés érkezik. A háziorvosok Sinopharm, Janssen és Moderna vakcinákkal is oltanak. Már több mint 5 millióan regisztráltak. Válogatni nem érdemes egyébként, mindegyik, Magyarországon engedélyezett vakcina biztonságos és hatékony, az a fontos, hogy minél többen megkapják és védettek legyenek – így leszünk mindannyian védettek! Május 28-ától pedig lakodalmak is tarthatók.

Fotó: Kovács Judit

Hogy milyen az idei esküvői ruhadivat? Kiderül a Ripost7 május 25-én, kedden megjelenő számából. Keresd az újságárusoknál!

Sztárok, akik nem úszták meg a pedofilok támadását

Nemrég négy férfit tartóztattak le, akik gyomorforgató, gyermekeket abuzáló tartalmakat osztottak meg pedofil fórumokon. Az eset kapcsán felmerült: szigorítani kell a pedofilok büntetését.

A Ripost7 olyan hírességeket kérdezett meg erről, aki maguk is pedofilok, molesztálók, szatírok áldozatául estek, de olyan is akad közöttük, akinek a gyermekét érte alattomos támadás.

Horváth Éva (Fotó: DFP)

A második gyermekét váró Horváth Éva kislányként olyan helyen lakott, ahol gyakran tűntek fel „mutogatós bácsik”. A karakán kislány azonban nem hagyta magát, amikor elé állt egy szatír, frappáns választ adott.

Hogy miként reagált Horváth Éva kislányként a mutogatós bácsi produkciójára, kiderül a Ripost7 május 25-én, kedden megjelenő számából. Keresd az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megőrlülnek a vásárlók az IKEA 140 forintos akciójától

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett egy utasokkal teli villamos a Krisztina körúton, nagy a baj

hirtv.hu

Korrupciós ügyben lett gyanúsított az ismert szocialista politikus

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

mandiner.hu

Összeomlott a muszlim vezetésű skót kormány

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

ripost.hu

Szívszorító: Már csak a szeretett kutyája holttestét simogathatta meg, óriásit hibázott a légitársaság

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Lukasenka: Megérettek a feltételek a béketárgyalásokra

POLITIK

A HAMÁSZ ekkor tenné le a fegyvert

POLITIK

Macron is szeretne megszabadulni Ursula von der Leyentől?

POLITIK

A CPAC Hungary kiállás a hagyományos értékek mellett