POLITIK

Megjelent a Ripost7 legújabb száma!

A Gyurcsány-show folytatódik, jöhetnek a lagzik, de vajon milyen az idei esküvői ruhadivat, különleges összeállításunkban pedig olyan sztárok szólalnak meg, akiket pedofil támadás ért.
  • Szerző: Ripost

Karácsony Gergely: „a f...nak hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre”

Budapest főpolgármestere a múlt héten beszállt a Gyurcsány-showba. A baloldal nagy machinátora Karácsony porondra küldésével esélyt lát arra, hogy jövő évi választásokon a hatalom közelébe kerüljön. Ahhoz hasonlóan, ahogy a főváros ügyeiben már átvette az irányítást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

Facebookon jelentette be Karácsony Gergely, hogy elindul a baloldali előválasztáson, így Jakab Péter, Fekete-Győr András, Márki-Zay Péter és Dobrev Klára mellett a főpolgármester is ringbe száll a jelöltségért.

Bő egy éve még azt mondta: „Én rendkívül meg vagyok tisztelve azzal, hogy Budapest főpolgármestere vagyok, nekem nincsenek ambícióim.” Azt is kijelentette, egy porcikája sem kívánja ezt és inkább buzdít más alkalmas jelölteket. Azután valaki szólhatott neki, nem nehéz kitalálni, hogy kicsoda. Karácsony pedig értett a szóból és meghallva sok ismerős és ismeretlen ember biztatását, ráadásul érezve a családja félő támogatását, kimondta: „miniszterelnök-jelöltként elindulok az ellenzéki előválasztáson.”

Arról, hogy helyezte Gyurcsány gyámság alá Karácsonyt, milyen zuglói félelmei voltak a jelenlegi főpolgármesternek, illetve, hogy milyen koppintás a 99 Mozgalom kezdeményezés a 7 május 25-én, kedden megjelenő számában olvashatsz. Keresd az újságárusoknál!

5 millió beoltott, jöhetnek a lagzik!

Végre vakcinabőség van! Nemcsak hogy azonnal foglalhat is időpontot, aki regisztrál, ráadásul még válogathat is, a la carte. A Sinopharm kínai vakcina azonnal kérhető, de folyamatosan érkezik Pfizer és van még Szputnyik is. A Janssen oltóanyagát az oltóbuszokon alkalmazzák, így nem kell másodszori oltásra visszamenni, mert azt csak egyszer kell beadni, Modernából pedig egyelőre viszonylag kevés érkezik. A háziorvosok Sinopharm, Janssen és Moderna vakcinákkal is oltanak. Már több mint 5 millióan regisztráltak. Válogatni nem érdemes egyébként, mindegyik, Magyarországon engedélyezett vakcina biztonságos és hatékony, az a fontos, hogy minél többen megkapják és védettek legyenek – így leszünk mindannyian védettek! Május 28-ától pedig lakodalmak is tarthatók.

Fotó: Kovács Judit

Hogy milyen az idei esküvői ruhadivat? Kiderül a 7 május 25-én, kedden megjelenő számából. Keresd az újságárusoknál!

Sztárok, akik nem úszták meg a pedofilok támadását

Nemrég négy férfit tartóztattak le, akik gyomorforgató, gyermekeket abuzáló tartalmakat osztottak meg pedofil fórumokon. Az eset kapcsán felmerült: szigorítani kell a pedofilok büntetését.

A 7 olyan hírességeket kérdezett meg erről, aki maguk is pedofilok, molesztálók, szatírok áldozatául estek, de olyan is akad közöttük, akinek a gyermekét érte alattomos támadás.

Horváth Éva (Fotó: DFP)

A második gyermekét váró Horváth Éva kislányként olyan helyen lakott, ahol gyakran tűntek fel „mutogatós bácsik”. A karakán kislány azonban nem hagyta magát, amikor elé állt egy szatír, frappáns választ adott.

Hogy miként reagált Horváth Éva kislányként a mutogatós bácsi produkciójára, kiderül a 7 május 25-én, kedden megjelenő számából. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?