Létrehozva: 2017.11.16.

Migránsügyben ma minden kiderül az Európai Parlamentben

A Fidesz telefonos tájékoztató kampányt indít a nemzeti konzultációról és az Európai Parlament mai, sorsdöntõ szavazásáról.

A magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van, hiszen egymást érik a Magyarország elleni támadások, "ránk akarják kényszeríteni a Soros-tervet és a migránsok betelepítését" - indokolta a kezdeményezést Hidvéghi Balázs. A Fidesz kommunikációs igazgatója pártja nevében üdvözölte a kormány  bejelentését, miszerint már eddig több mint 1,1 millióan küldték vissza a nemzeti konzultációs ívet.

Elmondta: az akciónak két célja van, egyrészt szeretnék tájékoztatni az embereket a legfrissebb fejleményekről a Soros-tervvel kapcsolatban, és elmondani, mi történik ezekben a napokban, hetekben Brüsszelben. Másrészt szeretnének mindenkit arra buzdítani, hogy ha még nem tette meg, akkor vegyen részt a nemzeti konzultációban.

Közölte: a telefonos kampányban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszél majd a nemzeti konzultációról, a tétjéről és a részvétel fontosságáról.

Felhívta a figyelmet arra, hogy csütörtökön sorsdöntő szavazásra kerül sor az Európai Parlamentben, a Fidesz EP-képviselői aláírásával ugyanis sikerült elérni azt, hogy az plenáris ülés döntsön a migrációs javaslatcsomagról, ne csak egy bizottság mondjon erről véleményt.

Hozzátette: egy kiszivárgott iratból tudható, hogy a Soros-hálózat 226 európai parlamenti képviselőt Soros szövetségeseként tart számon, így a szavazáson ki fog derülni, hogy kik azok, akik az emberek biztonságára szavaznak, és kik azok, akik Soros György érdekei szerint voksolnak.

Hidvéghi azt is hangsúlyozta: a kormánynak és a kormányfőnek is a szüksége lesz a magyar emberek minél nagyobb támogatására ahhoz, hogy sikerrel tudja képviselni Magyarország érdekeit Brüsszelben.

Mint mondta: mindenkit felhívnak  telefonon, aki korábban erre a Fideszt felhatalmazta, és bíznak abban, hogy a magyar emberek minél nagyobb arányban utasítják el a Soros-tervet, és hogy ezzel Magyarország világossá teszi Brüsszel számára, hogy nem lehet az emberek véleményével szemben politizálni és döntéseket hozni.

Kérdésre válaszolva hozzátette: azokat hívják fel, akik a Fidesz korábbi akciói során aláírásukkal és adataik megadásával felhatalmazták a Fideszt a kapcsolattartásra. Hozzátette: az biztos, hogy több százezres körről van szó, szeretnének minél szélesebb körben eljutni ezzel az üzenettel az emberekhez.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péter baklövésén röhög az internet

borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

ripost.hu

Okosabb vagy, mint egy általános iskolás? Ebből a tesztből kiderül!

origo.hu

Hugh Grant elárult pár titkot a közelgő Bridget Jones-filmről

mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

ripost.hu

A csillagok nem hazudnak: ebből a 3 jegyből lehet milliomos

ripost.hu

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

ripost.hu

Nagyon benézték az osztrákok, jönnek a nem várt gyerekek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Brüsszelben úgy gondolják: a tömeges bevándorlás aranyat ér. Vajon kinek?

POLITIK

Orbán Viktor: A magyar jövőt tehetséges fiatalok írják

POLITIK

Hídpénzbotrány: Így juthatott vissza a pénz a Városházára

POLITIK

Karácsony elismerte, hogy sok kérdésben kamuzott

POLITIK

Ma tartja utolsó beszédét Brüsszelben Ursula von der Leyen