POLITIK

Most éppen Gyurcsányné akciózik Magyarország ellen Brüsszelben

Két hete Donáth Anna és Cseh Katalin a Soros-hálózat hazug vádjait mondták fel az Európai Parlamentben, most pedig Gyurcsányné szervezi a következő ilyen akciót – erről beszélt Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Fidesz Facebook-oldalán közzétett videóban.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Két hete Donáth Anna és Cseh Katalin a Soros-hálózat hazug vádjait mondta fel az Európai Parlamentben. Ez nem egy kivételes eset volt, az ellenzéki EP-képviselők folyamatosan a hazájuk ellen politizálnak Brüsszelben” – jelentette ki Hidvhéghi Balázs.

ellen

Most kedden Gyurcsányné szervezi a következő ilyen akciót az Európai Parlamentbe, egy olyan jelentést fognak bemutatni, amelyet az oktatói hálózat készített. Ez a hálózat – amelyet Soros György pénzel – már a kvótanépszavazás ellen is tiltakozott annak idején – közölte.

Ebből is látszik, hogy valójában azért támadják Magyarországot, mert mi, magyarok nemet mondunk a migránsok betelepítésére. Akárhány ilyen lejárató akciót is fognak szervezni, mi, kormánypárti képviselők ki fogunk állni a magyar érdekekért, és nemet mondunk a bevándorlásra” – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?