NÍNÓ

5 milliót loptak: durva, mire költötték a pénzt a tinilányok

Nagy bevásárlást tartott három tinilány Debrecenben, miután egy ismerősüktől elloptak 5 millió forintot. Kozmetikai szereket, luxusholmikat, ruhákat, és telefonokat is vettek a könnyen szerzett pénzen.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy debreceni bevásárlóközpont biztonsági őrének lett gyanús, hogy három fiatal lány több százezer forintot költött el kozmetikai termékekre, ruhákra, sőt, három irtó drága mobilt is vásároltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

A helyszínre érkeztek a debreceni, éppen szolgálatban lévő körzeti megbízottak, akik igazoltatták is a lányokat az áruház parkolójában, valamint megérdeklődték, hogy ugyan honnan van ennyi pénzük. A lányoknál három bőrönd is volt, színültig pakolva az áruházban vásárolt tárgyakkal.

Az egyébként 13, 14 és 15 éves lányok végül bevallották, hogy egy ismerősüktől hoztak el közel 5 millió forintot, Berettyóújfaluból. A „zsákmánnyal” egyenesen Debrecenbe utaztak, ahol kivettek egy szállodai szobát, majd másnap nekiálltak a pénz elköltésének.

Fotó: police.hu

A körzeti megbízottak a fiatalokat előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd átadták őket a berettyóújfalui nyomozóknak, akik lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?