Létrehozva: 2018.11.19.

7 elmélet, miért halt meg VV Fanni

Miért kellett megölni a 24 éves valóságshow-hõst? Összegyûjtöttük az elméleteket. Kedden lesz egy éve, hogy eltûnt Novozánszki Fanni.

Kedden lesz egy éve, hogy nyoma veszett a VV Fanniként ismert Novozánszki Fanninak. A rendőrség egy hét elteltével meg is gyanúsított egy férfit a lány megölésével. A holttest a mai napig nem került elő, de sok elmélet is napvilágot látott Fanni haláláról. Mi történhetett a végzetes estén?

Egy éve tartja lázban a közvéleményt VV Fanni eltűnése és megölése, a holttestet viszont még mindig nem találják. Ami biztos, hogy tavaly november 20-án a lány mozdulatlan testét a gyilkossággal gyanúsított B. László betette a kocsijába, majd elhajtott vele a Marina-partra. Azt nem tudni, hova és milyen módon rejtette el lány maradványait, erről már egészen hajmeresztő elméletek is napvilágot láttak. Lehetséges, hogy a Dunába, a Balatonba, vagy bányatóba dobta a testet, de szárnyra kapott az is, hogy VV Fannit bebetonozták, elhamvasztották, egy disznóvágáson semmisítették meg a maradványait, vagy a veszprémi erdőkben ásták el. A rendőrség még mindig nyomoz, arra is keresi a választ, hogy miért kellett meghalnia a 24 éves lánynak.

A Ripost most összegyűjtötte azt a 7 elméletet, ami magyarázatot adhat a rejtélyes esetre.

 

1. Fanni pénze

Mint ismeretes, VV Fanni luxusprostiként dolgozott, állítólag rengeteg megtakarított pénze volt, több tízmillió forintot vett ki a bankból halála előtt. Elképzelhető, hogy erre a pénzre pályázott B. László, aki adósságait akarta volna rendezni, majd a szóbeszéd szerint a megmaradt összeget egy kaszinóban forgatta volna meg.

 

2. Fanni adóssága

Egy másik elmélet szerint viszont Fanni tetemes adósságot hagyott hátra, az is lehet, hogy a hitelezői ölhették meg. A felvett milliókkal akarhatta volna csökkenteni a tartozását, de erre már nem lehetett módja Fanninak.

 

3. Sokat tudott

Egy újabb verzió szerint Fanni belekeveredett egy „komoly ügybe”, aminek a bizonyítékait kártyára töltötte fel, az adathordozót pedig az egyik szekrény fal felőli oldalára ragasztotta. Azok végezhettek vele, akik nem akarták, hogy az egykori tévésztár például a hatóságoknak adja át a dokumentumokat.

 

4. Szerelemféltés

B. László ismerősei szerint a férfi szerelmes volt a 24 éves lányba és nem nézte jó szemmel, hogy Fanni prostituáltként keresi a kenyerét. Bár a gyanúsított látszólag fényűző életet élt, tartozásokat halmozta fel, nem tudta önerőből kiemelni Fannit a kényelmes pénzkereseti lehetőségből, így megölte.

 

5. Szexbaleset

Elképzelhető az is, hogy eldurvult a szex a gyanúsított és Fanni között és így halt meg a lány. Több Marina-parti prostituált is azt állította korábban: az előzetesben lévő B. László nemcsak Fanni, hanem többük rendszeres látogatója volt, és nem vetette meg a durva szexet.

 

6. Drogtúladagolás

Többen úgy tudják, hogy VV Fanni kábítószerekkel élt, ezek segítettek neki abban, hogy egy-egy kuncsafttal ellazuljon. Lehetséges, hogy a végzetes estén is használt valami szert, amiből a korábbiakhoz képest nagyobb mennyiséget vett be és belehalt a túladagolásba.

 

7. Puszta véletlen

Az sem biztos, hogy B. László előre eltervezte a gyilkosságot. Lehetséges, hogy Fanni elesett, elveszítette az eszméletét, a férfi pedig bepánikolt és úgy döntött, hogy eltünteti a nyomokat és a holttestet is.

 

 

Holttest nélkül is ítéletet hoznak

Az elmúlt 20 évben számos olyan eset is volt, amikor holttest hiányában is elítélték a vádlottat. Ilyen ügyeknél nagyon sok múlik a bírón. Pontosabban azon, hogy az elé tárt bizonyítékokat elfogadja-e mint egy zárt logikai láncolatot, amelyből nem következhet más, mint hogy az a bizonyos személy követte el a gyilkosságot, akit azzal vádolnak.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Utoljára ilyet Európának ezen a fertályán a kommunisták csináltak

origo.hu

Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról

borsonline.hu

Egy egész ország imádkozott érte: megtette a bejelentést a kórházból Csonka Bandi

magyarnemzet.hu

Nagy bajba kerültek a pápai gólyák, azonnali intézkedést követelt a helyzet

mandiner.hu

Az Európai Bizottságnak van egy kiváló terve: mindenkit úgy csuklóztatna, ahogy Magyarországot

origo.hu

Keményen nekimentek Berki Mazsinak

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Sokk Pestlőrincen: agresszív hajléktalanok zaklatták a vásárlókat a Lidlben

NÍNÓ

Halálra marcangolták az 1 éves fiút a bébiszitter megvadult kutyái

NÍNÓ

Gyilkosság Demecseren: gyerekeik szeme láttára végzett Zoltánnal a felesége

NÍNÓ

Nem tudták felébreszteni: az utcán lett rosszul egy bicikliző, idős nő

NÍNÓ

Mindenki a 16 éves Martint keresi, tudja valaki, hogy hol van?

NÍNÓ

Összeszorul a szív, egyszerre akart távozni egy szerelmespár

NÍNÓ

Brutális a dugó Budapest felé, most is mentenek az M7-esen

NÍNÓ

Most kaptuk: meghalt egy idős férfi egy budapesti háztűzben