NÍNÓ

A hétvége margójára: úgy tűnik, iszunk és vezetünk

24 óra alatt 6 ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében. Egyikük balesetet is okozott.
  • Szerző: Ripost

Sokorópátka külterületén vezetett egy Fiatot szombat este kilenc óra körül az a férfi, aki egy Audi előzésébe kezdett, azonban közben nekiütközött az előzni kívánt autónak, majd egy hirtelen kormánymozdulat után elveszítette uralmát a kocsi irányítása felett, egy vízelvezető árokba hajtott, ahol egy fának csapódva állt meg. A balesetet okozó járművezető megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A járőrök a férfival szemben – a kórházba szállítását megelőzően – alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Fotó: police.hu

A járőrök Kapuváron, ugyanazon a napon 10 óra 50 perckor egy budapesti járművezetővel, Mosonmagyaróváron 9 óra 15 perckor egy helybéli sofőrrel, míg a soproni rendőrök június 27-én este egy, aztán másnap a hajnali órákban további két gépkocsivezetővel szemben intézkedtek. A rendőrök a járművezetők igazoltatása során alkoholtesztert is alkalmaztak, ami mind az öt sofőr esetében pozitív értéket mutatott, ezért elfogták, majd az illetékes rendőrkapitányságokra további mintavételre előállították őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?