NÍNÓ

A legrosszabbtól tartanak: őrizetbe vették az eltűnt karcagi édesanya exét

Egyre több baljós jel utal arra: a 16 napja eltűnt Kiss Marianna már nincs az élők sorában. A kétgyermekes nő ruhái már előkerültek, volt élettársa házánál pedig rengeteg rendőr helyszínelt.
címkék:
  • Szerző:

Felgyorsultak az események a karácsony előtt két nappal nyomtalanul eltűnt kétgyermekes karcagi édesanya ügyében. Kiss Mariannával utoljára a volt párja találkozott, akit a rendőrség kihallgatott, majd a férfit őrizetbe is vették. A 24 éves nő már 16 napja nem adott életjelet magáról, a családja a legrosszabbtól tart.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lánya ruháiról mutattak képeket

Kedden reggel voltam bent a rendőrségen két órát, ahol női ruhadarabokról mutattak nekem fényképeket. Azonnal felismertem őket, a lányom ruhái voltak azok. Nem tudom, hogy hol találhatták őket, de az megnyugtatott, hogy tiszták voltak és vérnyom sem volt rajtuk. Az eltűnésekor állítólag ezt a nadrágot, kabátot, inget és egy kis táskát viselte, amit nekem is megmutattak. Emellett Attiláról, a lányom volt párjáról faggattak, hogy mit gondolok róla, milyen volt a kapcsolatuk Marcsival. Azt is kérdezték, hogy a lányomnak volt-e másik kapcsolata, de én erről nem tudtam mondani semmit – nyilatkozta a Borsnak tegnap Lázok Éva, a kámforrá vállt Marianna aggódó édesanyja. Mint mondta, a lánya hétéves fiát is be kellett vinnie a rendőrségre, ahol a nyomozók őt is kihallgatták, de érdemi információval ő sem tudott szolgálni. Úgy tudjuk, hogy azokat a bizonyos ruhadarabokat éppen Felsőlajos környékén találhatták meg a rendőrök. Ez azért érdekes, mert B. Attila is ott él.

Rejtélyes autóbaleset érte B. Attilát

A Bors információi szerint Ma­rianna kisebbik gyermekének az apját – akivel a nő az eltűnése előtt szakított – hétfőn délután kihallgatták a rendőrségen. Kedden reggel ismét jelenése lett volna a kapitányságon, de útközben váratlanul súlyos baleset érte. Értesüléseink szerint a fehér kocsijával Lajosmizse felől haladt, amikor egy közvilágítási betonoszlopnak ütközött Kecskemét határában.

A tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból, aztán kórházba szállították. Megfordult a fejemben, hogy öngyilkossági szándékkal, szándékosan okozta a balesetet. Egy ideig nem volt kihallgatható állapotban, de délutánra már tudtak vele beszélni a rendőrségen. Úgy tudom, hogy bent is tartották, de tagadta, hogy köze lenne a lányom eltűnéséhez – magyarázta Éva, akinek a házához tegnap reggel több tucat rendőr szállt ki korán reggel. Hozzátette: legalább harmincan lehettek, a fél utcát le is zárták. Nagyjából másfél órán át kutattak. Őt be sem engedték addig, a rendőrautóban ült kint az utcán. A házból végül nem vittek el semmit. Ugyanígy B. Attila felsőlajosi otthonánál is helyszíneltek, ennek eredményéről azonban egyelőre nem tudni semmit.

Gyerekei úgy tudják: anya csak elutazott

Kiss Marianna és B. Attila öt évet éltek együtt, három esztendeje pedig egy közös gyermekük is született. Az­óta együtt nevelték őt, és a 24 éves nő nagyobbik fiát. Korábban albérletben éltek Felsőlajoson, nagyjából 10 hónapja költöztek Karcagra az eltűnt nő édesanyjának a házába. Az eltűnés előtt nem sokkal szakítottak, a férfi hazaköltözött a szüleihez Felsőlajosra a közös gyermekükkel. Aztán december 22-én megjelentek Karcagon, a férfi állítása szerint Mariannával még együtt kávéztak, beszélgettek, aztán a nő „elment valahova”. Azóta nem látták.

Minden jel arra utal, hogy Attilának köze van a lányom eltűnéséhez. A volt vejem családja egyébként nagyon normálisan viselkedik velem, ők is értetlenül állnak a történtek előtt. A gyerekek nem tudnak semmiről, nekik csak annyit mondtunk, hogy az édesanyjuk valahova elutazott – magyarázta a Borsnak Lázok Éva.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?