NÍNÓ

A tápiósági pedofil váratlanul beismerte a tárgyaláson tetteit

6 kislány molesztálásával vádolják a tápiósági Sz. Sándort. A férfi két éve folyamatosan mindent tagad, ám most megtört a jég: váratlanul részleges beismerő vallomást tett a bírósági tárgyalás közben!

Megdöbbentő dolog történt Sz. Sándor, a tápiósági pedofil bírósági tárgyalásán. A nagykátai bíróságon folytatták a 66 éves férfi büntetőperét, amire két édesanya volt beidézve tanúként. Egyikük, Dukovits Anikó annak a kislánynak az édesanyja, aki miatt kiderült: a falu ezermestere molesztálja a helyi kislányokat. Az anya a -nak számol be először a döbbenetes fordulatról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Szembenézett az anya és a pedofil

- Borzasztó ideges voltam a tárgyalás előtt, remegett mindenem

– kezdte a -nak Dukovits Anikó.

– Előttem egy másik anyukát hallgattak meg, majd szünet következett és engem szólítottak. Egyszerűen nem tudtam, hogyan reagálok majd, ha meglátom azt a férfit, aki molesztálta a lányomat. Két éve próbáljuk túltenni magunkat a történteken, de nagyon nehéz ez az egész a családunknak. Leültem a tárgyalóban, majd bevezették Sz. Sándort. Láncon, megbilincselve érkezett. Nézett rám, fogalma sem volt róla, hogy ki vagyok. De én tudtam róla mindent, hiszen az én lányom miatt derült ki az egész rémtörténet!

A lányok csak görkorizni szerettek volna

Ahogy arról a elsőként beszámolt, Sz. Sándor pedofilügye úgy bukott ki, hogy Anikó lánya, Niki Tápióságon volt látogatóban a rokonoknál. A kislány a helyi barátnőjével kiment görkorcsolyázni az utcára, ám a kori telement homokkal. A barátnő mondta, hogy a közelben lakik egy ezermester férfi, akit mindenki csak „Papának” hív, ő majd megszereli. Együtt elmentek Sz. Sándorhoz. A férfi bevitte Nikit a konyhájába, ahol szerelni kezdte a koriját, amíg barátnője kint játszott a kutyával.

„Velünk is mindig ezt csinálja”

A család elmondása szerint ekkor a 66 éves férfi belenyúlt a kislány bugyijába és simogatni kezdte, amin Niki teljesen kiborult. Rákiabált a férfire, aki erre kizavarta a házból. Niki elmondta a barátnőjének a történteket, erre ő azt mondta: „Velünk is mindig ezt csinálja!” Kiderült, a többi kislány többször aludt a férfinál és ezek alkalmával Sz. Sándor mindig fogdosta őket. Niki elmesélte az édesanyjának, ami után a szülők megtették a feljelentést.

A lányoknak rengetegszer el kellett mondaniuk a történetet

– Rengeteget beszéltünk az esetről Nikivel, akit nagyon megviselt ez az egész

– folytatta Anikó.

- Sokszor kihallgatták őket a szakértők, amire mindig ugyan azt mondták: élményszerűen, újra átélve mesélték el a 9-10 éves lányok a történteket. De újra meg akarják őket hallgatni, ami szerintem teljesen felesleges. Csak megint felszakítják a gyerekek sebeit…

Megszólalt a vádlott: „Belenyúltam a bugyijukba”

Sz. Sándor két éve tagadja az ellene felhozott vádakat, hogy molesztálta volna a hat kislányt. Viszont a tárgyaláson most váratlanul mégis beismerő vallomást tett a bíróságon.

- Egy okiratot mutattam éppen a bírónak, aki megkérdezte Sándort, hogy van-e további hozzáfűznivalója az ügyhöz. Ekkor a férfi lassan beszélni kezdett:

„Csak azt szeretném mondani, hogy egyébként tényleg belenyúltam némelyik lány bugyijába és simogattam alatta a bőrüket”.

Döbbenten ránéztem Sándor ügyvédjére, aki szintén köpni-nyelni nem tudott, hogy a védence valóban beismerte a molesztálást. Percekig síri csend volt a tárgyalóban, majd a bíró azt mondta: „Sz. Sándort a továbbiakban elmeorvosi vizsgálatra is kötelezem”, majd berekesztette a tárgyalást. Én mondtam, hogy további kérdésem nincs, hiszen ez bármelyikünk szavánál többet ért...

A -videó volt a bizonyíték

A férfi ellen szexuális erőszak miatt emeltek vádat. A szülők egy alkalommal a újság az ügyről szóló cikkét lapozgatva faggatták a kislányokat, és ekkor kiderült, hogy még egy gyereket molesztált a férfi. Az erről készült videófelvételt bizonyítékként beterjesztették.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?