NÍNÓ

Alsónadrágban fosztottak ki egy gyártelepet a perverz tolvajok

Elképesztően perverz módon fosztottak ki egy Pest megyei gyártelepet. A tolvajok éjjelente másztak be a telepre rezet lopni, de az egyik alkalommal lebuktak. Egy harmadik férfit is elfogott a rendőrség, aki átvette a lopott színesfémet.
  • Szerző: Ripost

Egy kunszentmiklósi üzem képviselője tett feljelentést február 22-én a rendőrségen, miután észrevették, hogy a telep vörösrézhulladék tárolására használt konténert valaki rendszeresen megdézsmálta, csaknem 3 tonna fémhulladék tűnt el.

A nyomozók hamar rájöttek, hogy belsős lehet az elkövető, így a telep vezetőségével megnézték a telep jelenlegi és korábbi munkásait. Végül eljutottak egy 23 és egy 28 éves feltételezett tetteshez, akik végül hétfő éjjel újra bemásztak a telepre lopni. A rendőrök tetten érték őket, az egyiküket a helyszínen elfogták, a másikuknak sikerült elmenekülnie, de később ő is rendőrkézre került.

A rendőrség közleménye szerint a férfiak egészen elképesztő módon álcázták magukat a bűncselekmény idején, gyermek alsónadrágot húztak a fejükre, hogy ne lehessen őket felismerni.

Az eljárás során kiderült, hogy legalább nyolcszor tört be a két férfi a gyárba és csaknem 3,6 millió forint értékű fémet vittek magukkal. A nyomozók egy 41 éves dunavecsei férfit is elfogtak, aki átvette a lopott rezet. Mind a három férfit őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?