NÍNÓ

Hihetetlen pofátlanság: szerinted lehet ennél bunkóbban parkolni? – Fotó

A képet vasárnap készítették Győrben, a kocsi tulajdonosa két helyre parkolt be egyszerre. Nem ez az egyetlen eset, mások pofátlan parkolása sok bosszúságot okoz az autósoknak.
címkék:
  • Szerző: ripost

Bizonyára mindenkinek van egy – vagy több – története arról, amikor szentségelt, mert mások figyelmetlensége, szabálytalansága miatt nem tudott leparkolni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek iskolapéldája az az eset, amit vasárnap fotózott egy sofőr, és amit a Győrben közlekedünk Facebook-oldal osztott meg.

Parkolás: pofátlanul parkolt Győrben az autó sofőrje

Pofátlanul parkolt Győrben az autó sofőrje
Fotó: Facebook/Győrben közlekedünk

„Vasárnap fotóztam, szeretném megosztani veletek. Gondolkodás nélkül két helyre állt be. Mellesleg a parkoló tele volt, úgy kellett vadászni a helyet” – írta a fotóhoz a kép készítője.

Vannak, akik egyszerűen nem tudnak vezetni és nem tanultak meg rendesen parkolni. Ez is bosszantó, de az még inkább, amikor valaki szándékosan, minden szégyenérzet nélkül képes akár két helyet is elfoglalni a gépjárművével vagy beállni úgy, hogy nem lehet tőle közlekedni.

Arról nem is beszélve, hogy vannak, akik arra is fittyet hánynak, hogy a mozgássérülteknek vagy nagycsaládosoknak van fenntartva az adott hely és oda parkolnak. Bicskanyitogató ez a becsületes autóvezetők számára.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?