NÍNÓ

Sokkoló részletek az M7-esről: Kirepült az autóból és szörnyethalt a 10 éves kislány

Borzalmas részletekre derült fény a szombat délutáni tragikus balesetről, melyben egy 10 éves kislány vesztette életét.
  • Szerző: Angie

Már a mentők kiérkezésekor is reménytelen volt a helyzete, de sokáig küzdöttek az életéért. Haláltusáját a szülei is végignézték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Borzalmas részleteket tudott meg a Bors a szombat délutáni tragikus balesetről, amelyben egy 10 éves kislány vesztette életét. A család az M7-esen Budapest irányába tartott, amikor Tárnok közelében, eddig tisztázatlan körülmények között autójuk előbb a bal oldali, majd a jobb oldali szalagkorlátnak csapódott.

A tíz éves kislány hátul utazott, ám nem volt bekötve, így a brutális erejű ütközéstől kirepült az autóból.

Fotó: Bors

A helyszínre mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett, ám a kislány életét már nem lehetett megmenteni. A Bors információi szerint a mentők nagyon hosszú ideig küzdöttek az életéért.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Bors kérdésére elmondta, a BRFK büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragikus balesetet.

„Hosszú vizsgálat tárgya lesz megállapítani, hogy pontosan mi történt, egyelőre csak annyi biztos, hogy a személyautó 17 óra körül a szalagkorlátnak ütközött. Az autóban összesen négyen utaztak. A kislány életét nem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette. Egy embert szállítottak kórházba a mentők” -mondta.

Mint kiderült, a kislány testvére került kórházba.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?