NÍNÓ

Az afgán 27 percig erőszakoskodott a mosdóban a magyar lánnyal!

A Ripost birtokába jutott a Döner Kebab videókamerájának felvétele, ami tisztán megmutatja, mi is történt vasárnap hajnali 2 és 3 óra között a hely mosdójánál. A felvételek egyértelmûen bizonyítják annak az afgán migránsnak a bûnösségét, aki szexuális aktusra kényszerített egy magyar lányt. Lapunk megtudta: egy 21 éves légikísérő az áldozat!
  • Szerző: Ripost

Elképesztő részletekre derített fényt a %% az afgán migráns által szexre kényszerített fiatal magyar lány ügyében.  Ahogy azt elsőként megírtuk, szeptember 9-én vasárnap hajnali 2 és 3 óra között Budapesten, Tibi atya belvárosi kocsmájának mosdójában Sarhadi Bilal Ahmad 18 éves afgán férfi szexre kényszerítette azt a lányt, aki bekéredzkedett a szolgálati mosdóba. A %% munkatársai a helyszínen beszéltek a gyorsétterem a vezetőjével, aki elhatárolódott a bűncselekménytől. Hogy bizonyítsa, nincs köze a történtekhez, a videókamera felvételeit is átadta.

Megtudtuk: Ahmad négy napja dolgozott a kebabozóban, csendes, visszahúzódó férfiként ismerték meg. A késő éjszakai órán az étterem még zárva volt, a férfi úgymond „saját szakállára” engedte be a mosdót kereső hölgyet. Nem kizárt, hogy valamiféle „lehetőséget” látott benne. A felvételen jól látszik, amint Ahmad mutatja az utat a lánynak a mosdóhoz. Átvezeti a kebaboson keresztül a kocsmába, majd azon keresztül a hátul, eldugott helyen lévő személyzeti mosdóhoz.

A lány hajnali 2 óra 26 perckor megy be az illemhelyiségbe, az afgán azonnal utánalép, és belülről bezárja az ajtót. Innen kezdve büntetőjogi értelemben kényszerítésről beszélhetünk! Később az étterem egy másik dolgozója felfigyel a kiszűrődő zajokra és hallgatózni kezd. Ha a lány segélykiáltásait is meghallotta, s mégsem avatkozik be, akár bűntársként is szóba jöhet! Néhány perc múltán ismét feltűnik, újra hallgatózik...

Ám a történetnek még nincs vége! Ha tudni szeretnéd, hogy mi látható még a felvételen, keresd a keddi %% napilapot az újságárusoknál!

Az ipari kamerák felvételei itt tekinthetők meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?