NÍNÓ

Bankrablót keres a rendőrség

Kedden délután próbálta kirabolni az egyik solymári bankfiókot a férfi, akiről több fotót is készített a banki biztonsági kamera.
címkék:
  • Szerző: S.A.

Egy 40 év körüli férfit keres a rendőrség, aki a gyanú szerint március 22-én délután bement egy solymári pénzintézetbe, és egy fegyverrel, vagy annak látszó tárggyal pénzt követelt az alkalmazottól.

Mivel egy másik alkalmazott megzavarta, pénz nélkül távozott a bankból, ezért a rendőrség rablás kísérletével gyanúsítja az ismeretlen,

kb. 190 cm magas, 40 év körüli, erős testalkatú férfit.

A gyanúsított a bűncselekmény elkövetésekor világos barna színű kabátot, terepmintás nadrágot és fekete tornacipőt viselt fehér cipőfűzővel. A férfi fején egy fekete színű kötött sapka volt, aminek az elejére N és Y betűk vannak egymásra hímezve.

A bankrablóról a pénzintézet biztonsági kamerája fényképfelvételeket készített.  

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható ismeretlen tettest felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?