NÍNÓ

Baseballütővel verte szét a kocsikat dühében

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt – gyorsított eljárásban – állt bíróság elé egy 37 éves férfi, aki egy autószerelő műhelynél személygépkocsikat rongált meg. Kiborult a fia haragosára, és úgy döntött egy baseballütővel vesz elégtételt rajta.
  • Szerző: Ripost

A férfi már régóta neheztelt fia ismerősére, amikor azonban megtudta, hogy a férfi bántalmazta is a gyermekét, elhatározta, hogy személyesen fogja számon kérni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Február elején aztán, egy nap az esti órákban magához vett egy fém baseballütőt, majd haragosának autószerelő műhelyéhez ment, de a férfit nem találta ott. Átmászott a kerítésen, és mérgében a műhely udvarában leállított gépkocsi szélvédőjét és ablakait széttörte, amivel az autó tulajdonosának közel 270.000 forint kárt okozott.

Fotó: Pixabay

Nem elégedett azonban meg ennyivel, a rongálást tovább folytatta és még egy javításra váró, az utcán parkoló jármű ablakait is kiverte. Ebben a gépkocsiban 63.000 forint kár keletkezett.

A bíróság a rongálót jogerősen 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, a szabadságvesztés végrehajtását 3 évre felfüggesztette.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?