NÍNÓ

Berontottak a rendőrök a budapesti irodába, elképesztő, mit találtak

Négy férfit fogtak el Budapest XIX. kerületében!
  • Szerző: Doris

Fél kilogramm kokaint és 320 gramm hasisgyantagyanús anyagot találtak a rendőrök egy irodában Budapest XIX. kerületében. Elfogtak négy férfit, lefoglaltak 4 millió forint készpénzt és egy nagy értékű luxusterepjárót is - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon szombat hajnalban.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást I. Zoltán 49 éves budapesti lakos és társai ellen. A magyar férfi a nyomozás adatai szerint XIX. kerületi irodájában rendszeresen értékesített kokaint. A férfit egy összehangolt rendőrségi akció során sikerült elkapni.

A TEK munkatársai az épület előtt fogták el az onnan távozó I. Zoltánt és 23 éves szír állampolgárságú bűntársát, valamint az irodában egy 59 éves szintén szír állampolgárt, aki ugyancsak a bűnözői csoport tagja volt. Az irodában a kábítószeren kívül porciózáshoz szükséges eszközöket, valamint négymillió forintot is találtak, ezeket szintén lefoglalták.

A nyomozók a négy férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd I. Zoltánt és 23 éves szír társát bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Két bűntársuk az eljárás során szabadlábon védekezik.

És ezeket olvastad már?