NÍNÓ

Botrány, ami Hódmezővásárhelyen történt vasárnap: aljas dolgot tett két fiatal

A fiatalok egy idős helyi férfinál jelentek meg és azt ígérték neki, hogy lefestik a kerítését, de végül valami egészen más történt.
  • Szerző: Ripost

Egy idős hódmezővásárhelyi férfitől vitt el több mint egymillió forintot két helyi fiatal, kifosztás miatt kell felelniük.

Az elkövetők múlt vasárnap délután jelentek meg a sértett házánál. A páros egyik tagját már ismerte a tulajdonos, mert többször végzett nála kerti munkát. Arra hivatkozva, hogy a kaput jöttek lefesteni bejutottak az ingatlanba. Míg az egyikük szóval tartotta a munkaadót, a másik bement a hálószobába, ahol egy szekrényből kivett több mint egymillió forintot. Ezt követően a 17 és 20 éves gyanúsítottak távoztak.

A rendőrök rövid időn belül azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a két fiatalt. Ellenük védekezésre képtelen, illetve a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy ellen elkövetett kifosztás miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?