NÍNÓ

Brutális jelenet a hajdúhadházi vasútállomáson, kivonult a rendőrség

Egy családi vita fajult el az állomáson, több embert a mentők vittek kórházba a történtek után.
  • Szerző: Ripost

A hajdúhadházi rendőrök perceken belül a helyszínre mentek és szétválasztották a verekedőket, majd három személyt előállítottak.

A rendőrségre szombat este 10 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a hajdúhadházi vasútállomáson két társaság összeverekedett. A bejelentő elmondta, hogy több embernél szerszámok, botok vannak, de volt olyan, aki egy térkővel ütötte az ellenfelét. A rendőrök a helyszínre siettek és szétválasztották a verekedőket, majd mentőt hívtak és két helyi férfit, valamint egy nőt előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket, majd a 49 és 20 éves férfiakat őrizetbe vették, míg a 19 éves nő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

Egy korábbi nézeteltérés fajult egészen addig, hogy a családtagok összeverekedtek. A mentők három főt könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?