NÍNÓ

Brutális részletek a nyíregyházi gyilkosságról: Százszor szúrt Gábor

A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát, és az iratokat a napokban átadta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségnek.
  • Szerző: RIPOST

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást Cs. Gábor 25 éves nyíregyházi férfi ellen. A rendőrségre még 2018. április 2-án, 7 óra 10 perckor érkezett bejelentés, mely szerint az egyik nyíregyházi vasúti pálya használaton kívüli sínpárján rátaláltak egy férfi holttestére.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a feltételezett elkövetőt a bejelentést követő egy órán belül azonosították és nyíregyházi otthonában elfogták.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi találkozóra hívta 26 éves ismerősét a vasúti pálya mellé 2018. április 1-jén este. Miután a két férfi együtt italozott, Cs. Gábor egy korábbi sérelme miatt bántalmazta ismerősét és testszerte több esetben megszúrta a nála levő késsel.

A holttest igazságügyi boncolásán megállapították, hogy az áldozaton több mint száz késszúrás okozta sérülés található.

A rendőrök Cs. Gábort emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?