NÍNÓ

Brutálisan megvertek egy idős bácsit az 1-es villamoson!

Szinte a semmiből támadt rá egy fehér baseballsapkás férfi a vele szemben ülő idős utasra csütörtök éjjel az 1-es villamoson. A történteket a RIPOST olvasója videózta le.

Minden ok nélkül támadt rá egy kigyúrt, fiatal férfi idős utastársára az 1-es villamoson csütörtök éjjel. A brutális jelenetről készült videót a %% olvasója küldte be szerkesztőségünknek.

A felvétel készítője elmondta, hogy az idős férfi - a későbbi áldozat - az 1-es villamoson utazott, és csendesen beszélgetett a vele szemben ülő ismerősével, amikor egyedül felszállt az izmos, baseballsapkás fiatal férfi. Alig néhány másodperc múlva minden előzmény nélkül belekötött az idős utasba, először csak lökdöste, majd ütötte, pofozta és meg is rúgta.

 

A többi utas is megrémült, én nem is mertem a bácsi védelmére kelni. Nagyon agresszívnak és félelmetesnek tűnt a sapkás támadó

 

- emlékezett vissza a szemtanú.

A videó valóban nagyon felkavaró, nem tudni, hogy a brutális támadó állt-e bármilyen szer hatása alatt, mindenesetre jól látszik, hogy dühkitörése milyen hirtelen jön - és azt semmi nem indokolta...

 

Téged is felháborítottak a videón látottak?
Segíts megtalálni a fehér baseballsapkás támadót!

Amennyiben felismered a fenti videón látható 35 év körüli, fekete pólós, farmernadrágos férfit, aki az 1-es villamoson utazott 2016. 07. 01-jén hajnalban, küldd el az információidat az [email protected].hu címre!

És ezeket olvastad már?