NÍNÓ

Családi pizza miatt intézkedtek a rendőrök

Pénzt nem kapott, így a pizzafutár egyik családi pizzáját rabolta el egy maszkos, 22 éves dombóvári férfi.
  • Szerző: Ripost

Egy dombóvári étterem pizzafutára tett feljelentést kedden a késő esti órákban a Dombóvári Rendőrkapitányságon, mert aznap este 20 óra 30 perc és 20 óra 45 perc között egy maszkos férfi ment oda hozzá, követelve tőle a nála lévő pénzt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

Az ismeretlen több alkalommal – erőszak alkalmazásával fenyegetve – szólította fel a sértettet, hogy adja át a nála lévő készpénzt. Miután az étterem alkalmazottja nem teljesítette a férfi kérését, először elvette a kocsi indítókulcsát, melyet végül visszaadott a sértettnek, majd egy családi pizzát vett ki a csomagtartóból, és fizetés nélkül távozott.

Fotó: police.hu

A dombóvári rendőrök néhány órán belül elfogtak egy 22 éves helyi férfit, és a Dombóvári Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók lefoglalták a saját készítésű, harisnyából fabrikált maszkot, ám a családi pizza már nem került elő, csak az üres doboza. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt, aki a tettét elismerte. A rendőrök a 22 éves elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatására.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?