NÍNÓ

„Drágám, nem hagyhatsz itt minket!” – sokkoló részletek a kelenföldi gyilkos öngyilkosságról

Felfoghatatlan tragédia. Kiugrott a XI. kerület egyik toronyházának 14. emeletéről egy férfi, aki éppen az épület kapuján kilépő, családjával sétálni induló 41 éves Erzsébetre csapódott. Mindketten éle­tüket veszítették.
  • Szerző: Ripost

A helyszínen lévő egyik szemtanú szerint Erzsébet lifttel ment le féléves és háromesztendôs gyermekével, férje pedig lépcsőn, hogy aztán sétálni menjenek abból a kelenföldi épületből, amely előtt aztán megtörtént a tragédia. A férj és a gyerekek végignézték a borzalmat, ahogyan az öngyilkos Erzsébetre zuhant. A 42 éves csepeli férfit már azonosította a rendőrség, az eddigi információk szerint szerelmi bánat miatt vetette le magát a 14. emelet teraszáról. A rendőrség közölte, vélhetően nem a házban élt, az öngyilkosság miatt kereshette fel az épületet – írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Éppen a kutyámat vittem sétálni. Még a liftben álltam, amikor hallottam egy tompa puffanást – kezdte a szemtanú a lapnak. A következő pillanatban a felvonó éppen megérkezett a földszintre, így a tanú kiszállt. A kapu előtt élete legrémesebb látványa fogadta.

20200801
Budapest
Öngyilkosság Hadak útján
Fotó: Móricz István
Bors

”Az akkor már haldokló anyát a férje tartotta a kezében. A nő erősen vérzett, a gyermekek pedig mellette sírtak„ – elevenítette fel a szemtanú. A csodával határos módon a babakocsiban ülő kisebbik gyermek könnyebb sérüléssel megúszta a csapódást.

A családapa érthető módon olyan sokkos állapotba került, hogy legalább félórán keresztül alig tudott beszélni. Miközben neje élettelen testét az ölében tartotta, csak annyit volt képes mondogatni: „Drágám, nem hagyhatsz itt minket”. A mentőket a ház egyik lakója értesítette, akik perceken belül két rohamkocsival érkeztek a helyszínre, de addigra már sem az öngyilkoson, sem pedig az ártatlan áldozaton nem tudtak segíteni. A családfőnek erős nyugtatót adtak.

A kelenföldi társasház lakói azonnal összefogtak, és gyűjtést indítottak a hirtelen megözvegyült családapa megse­gítésére.

”A ház egyik legszebb családja volt. Erzsébet és a férje mindig fogták egymás kezét, mindenhova úgy mentek. Látszott rajtuk, mennyire szeretik egymást. Senki nem kívánhatna magának jobb házasságot. Mindenben támogatták egymást. A családfő rengeteget dolgozott, hogy mindent megadhasson a szeretteinek„ – mesélte a lapnak Feri bácsi.

Szerelmi bánat miatt ugorhatott

A hírek szerint az öngyilkost feldolgozhatatlan szerelmi bánat kínozta, és nem látott más kiutat a szenvedésből. Feltételezések szerint a közelben dolgozott, ez abból sejthető, hogy az erkélyre magával vitt egy szerszámosládát. Arra állt fel, hogy lábát a korláton áttehesse, és a halálba ugorhasson.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?