NÍNÓ

Durva, mennyi bűncselekményt követett el ez a férfi

Még a sokat tapasztalt rendőrök is meglepődtek azon a 19 éves magyaralmási fiatalemberen, akit szombaton állítottak elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.
  • Szerző: Ripost

A fiatal 32 éves székesfehérvári társával egy szabadbattyáni telephelyről a tulajdonos tudta és engedélye nélkül elvittek egy személygépkocsit. A kocsival Szabadbattyánban, a Dózsa György utcában egy betonkandelábernek ütköztek, majd továbbhaladtak, és az útmenti árokba hajtottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A balesetben sem a járművezető, sem társa nem sérült meg. Ráadásul az alkoholszonda is pozitív értéket mutatott, sőt a férfinek még érvényes jogosítványa sem volt! Mi több: a rendőrök ellenőrizték az utast is, akinek kabátzsebéből – ruházatátvizsgálás során – egy tasak fehér színű, kábítószergyanús anyag került elő, amit lefoglaltak.

A járőrök mindkét személyt elfogták, a jármű vezetőjét további mintavételre előállították. A két férfit a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg a közlekedési szabályszegések elkövetése miatt a sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek, továbbá kezdeményezték a lefoglalt dolog szakértői vizsgálatát.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?