NÍNÓ

Durva részletek derültek ki a súlyos csepeli karambolról

Az autót vezető fiú még biciklizni sem tudott, nemhogy vezetni, mégis a volán mögé pattant...
címkék:
  • Szerző: Doris

Heten sérültek meg Csepelen vasárnap este, amikor egy autó összeütközött egy menetrend szerint, szabályosan közlekedő busszal.

Fotó: MTI

A Blikk információi szerint az autót egy olyan 16 éves srác vezette, akinek még jogsija sem volt. A lap munkatársai kimentek a kamasz házához, ám senki sem nyitott nekik ajtót. A szomszédok szerint a szülők a vasárnapi baleset óta szinte el sem mozdultak a fiuk mellől, akit az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolnak.

„A fiú édesanyjával beszéltem telefonon, nagyon kikészült szegény. Úgy tudja, az orvosok kiderítették, hogy többek között légmelle van a gyereknek, de ha minden jól megy, maradandó sérülés nélkül felépülhet. Fel nem foghatom, ki engedte vezetni. Amúgy rendes gyerek, de azt hittem, több esze van annál, mint hogy jogsi nélkül volán mögé üljön”

- mondta a lapnak egy ismerős.

Az autóban ülők közül állítólag senki sem tudta, hogy a fiú nem tud vezetni, ezért is ülhettek be mellé.

„Ez egy teljesen vegyes társaság, néha együtt csavarognak. Állítólag felnőtt is volt a kocsiban, akinek viszont volt jogsija. Úgy tudom, hazafelé jöttek, amikor a baleset megtörtént. Ami a legszörnyűbb az egészben, hogy volt velük egy terhes lány, aki – sajnos – csakúgy, mint a többiek, megsérült a balesetben. Nagyon aggódunk, hogy a kisbabával mi van, reméljük, neki nem esett semmi baja” – mondta egy közelben lakó férfi.

címkék:
És ezeket olvastad már?