NÍNÓ

Édesanyjával közös lakásban erőszakolhatta meg a fiúkat a csepeli tanár

Kilenc éven át hordta haza kiskorú tanítványait a férfi, aki végig szülőjével lakott. Egyelőre nem tisztázott, hogy az anya mit sejtett a lakásban történtekről.
  • Szerző: Ripost

További tanúmeghallgatásokkal folytatódott a héten a pedofíliával vádolt csepeli gyerekfelügyelő ügye, melynek kapcsán egyre megdöbbentőbb részletek látnak napvilágot. Például az, hogy

a férfi édesanyjával élt együtt,  otthonukba pedig több ízben is felhordta tanítványait.

Az egyik kisfiú, Tamás például arról beszélt vallomásában, hogy gyakran találkozott a tanár édesanyjával is. "Mindig kedves volt, előfordult, hogy beszélgettem is vele" - mesélt a tanárnál lévő történtekről a kisfiú, aki azt is hozzátette: az asszony ugyanabban a lakásban, igaz, az emeleten aludt.

"Amikor megerőszakolt, sosem volt ott az anyja, maximum csak a kutya"

- mesélt a fiú, aki a bíróságon részletesen leírta azt is, hogy néz ki a ház és a lakás, ahol tanára állítása szerint többször is megerőszakolta.

A %% tudósítója járt a helyszínen, és bár a lakásba már nem jutott be, a házban minden úgy talált, ahogy a kisfiú azt részletes vallomásában elmondta, ottjártunkkor még a kutya is ugatott...

Szerettük volna megkérdezni a férfi édesanyját arról, hogy tudta-e, hogy fia mit tesz a lakásban a tanítványokkal, vagy esetleg ártatlannak tartja gyermekét, de már a kérdést sem hallgatta meg, mikor megtudta, hogy fiáról faggatnánk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?