NÍNÓ

Elfogták az újpesti liftes rablót, a panelházak rémét!

Újpesti társasházak liftjébe szállt be és támadott a férfi. Két órán belül többször, több helyen csapott le áldozataira.
címkék:
  • Szerző: S.A.

K. Tibor 30 éves budapesti lakost azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy 2016. február 17-én több újpesti társasházban liftben utazókat rabolt ki.

Először 9 óra 15 perc körül egy Erzsébet utcai társasház liftjében próbálta meg ellopni a vele a liftben utazó férfi kabátzsebéből a pénztárcáját. A sértett azonban megfogta a férfi kezét, aki ezután kirántotta csuklóját a sértett kezéből és elmenekült a helyszínről.

A következő eset 10 óra körüli történt. A gyanúsított átment egy Virág utcai társasházba, ahol a liftben kiemelte a sértett kezében lévő szatyorból annak pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és személyes irataival együtt, majd elmenekült.

Körülbelül fél óra elteltével K. Tibor bement egy  Rózsa utcai társasházba is, és ott a liftben el akarta venni egy nő táskáját. A hölgy nem hagyta magát, dulakodás alakult ki kettejük között, amiből a rabló került ki győztesen, s a nő pénztárcájával együtt elmenekült a helyszínről.

A rendőrök K. Tibort 2016. február 17-én 10 óra 47 perckor a Budapest IV., Pozsonyi utca, Tél utcai villamosmegállóban fogták el, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte. 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?