NÍNÓ

Élőben közvetítette öngyilkosságát: a 28 éves fiatal a vonat elé akart ugrani

Végzetes döntésre szánta rá magát egy férfi szerda éjszaka, élővideóban közvetítette az öngyilkosságát.
  • Szerző: Ripost

Egy kétségbeesett nő tett telefonon bejelentést 2021. június 2-án 21 óra 30 perckor a borsodi rendőrségre, miszerint az egyik hozzátartozója egy kést vett magához, majd távozott otthonából, és végzetes lépésre szánta el magát.

Fotó: 123RF

Az egyenruhások azonnal megkezdték a 28 éves helyi lakos felkutatását a tragédia elkerülése érdekében. A férfi telefonon tartotta a kapcsolatot rokonaival, melyek során egy videófelvételt küldött nekik.

A filmet a hozzátartozók tovább küldték a rendőrkapitányság e-mail címére. Az egyenruhások a helyismeretüknek köszönhetően rögtön felismerték a felvétel készítésének a helyét, ezért megkezdték a Miskolc felé vezető vasúti pályaszakasz átvizsgálását, és a MÁV-ot is értesítették.

A kitartó kutatás eredményre vezetett, a járőrök lakott területen kívül megtalálták a síneken fekvő férfit, akit biztonságba helyeztek mielőtt még a vonat odaért volna. A rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik a fiatalembert kórházba vitték.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?