NÍNÓ

Ennél viccesebb videót buszelkötésről még sosem tett közzé a rendőrség!

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy férfi felismeréshez, aki egy buszt lovasított meg. Az esetet több kamera is rögzítette, a rendőrség ebből vágott össze egy egyperces videót. Garantált a nevetés!
  • Szerző: Ripost

„Elbuszozott – felismeri?” címmel tett közzé a rendőrség egy kis videót, aminek segítségével egy érdi buszelkötőt igyekeznek megtalálni. A férfi október 18-án a hajnali órákban egy sárga, távolsági buszt lovasított meg, amit néhány órával később a Budapest XVIII., Gilice téren megtalálták.

A lúzer férfit több kamera is rögzítette, az első képeken még csak az látszik, ahogy egyre elszántabbá válik, utána a próbálkozásait mutatja a kamera, az utolsó képkockákon pedig az érdi buszállomásról lassan kigördülő busz látszik.

Az Érdi Rendőrkapitányság a 13110/1746/2020. bü. számon jármű önkényes elvétele bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

 

És ezeket olvastad már?