NÍNÓ

Ez a sapkás férfi rabolta ki fegyverrel a Citi Bankot az Oktogonon!

Szerda délelőtt egy sapkás, 40 év körüli férfi rontott be az Oktogonnál lévő bankfiókba, és fegyvert fogott az egyik alkalmazottra, aki átadta a kasszában lévő összes pénzt. A rendőrség nagy erőkkel keresi a bankrablót!

Ahogy a %% is beszámolt róla, rengeteg civil és egyenruhás rendőr jelent meg az Oktogonnál lévő Citi Banknál szerda délelőtt, később kiderült, hogy bankrablás történt.

A rendőrség legfrissebb tájékoztatása szerint 9 óra 40 perc körül ment be a bankba egy sapkás férfi, majd az egyik alkalmazottat

fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegetve felszólította a bevétel átadására.

Az alkalmazott ennek eleget tett, a férfi pedig a pénzzel elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki, a rendőrség most egy fotó alapján körözi a rablót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es "Telefontanú" zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?