NÍNÓ

Ezért végezhetett csecsemőjével a kétgyermekes családanya Tiszakécskén

Két kislány hiába várja haza édesanyját hétfő óta. A nőt a rendőrök őrizetbe vették, miután a gyanú szerint múlt héten megszülte, majd megölte harmadik gyermekét, a holttestet pedig saját udvarukban rejtette el.
  • Szerző: Ripost

Hat napig sikerült eltitkolnia tettét annak a tiszakécskei nőnek, aki március 24-én megszülte, majd megölte saját gyermekét – a gyanú szerint. A borzalmas tettet egy férfi jelentette be a rendőrségen, akinek tudomására jutott, hogy a nő a halott csecsemőt a saját udvarukon rejtette el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 27 éves Annamária családban élt, férjjel és egy 3, valamint egy 7 év körüli kislánnyal. Azt azonban titkolni sem próbálta, hogy férje mellé szeretőt keres magának. „Szeretnék randizni egy 23-36 év közötti férfival” – írta magáról az egyik magyar társkeresőn, ahol fotóval és férjezett nevével szerepel. A -nak egy, a neve elhallgatását kérő ismerős azt mondta, a helyi pletyka szerint Annamária azért ölhette meg a csecsemőjét, mert a baba valószínűleg nem a férjétől volt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a nőt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek a letartóztatására.

És ezeket olvastad már?