NÍNÓ

Félelmetes: húsvágó bárddal támadt vendégére a gíroszos!

Az egyiptomi gíroszos megelégelte, hogy a részeg vendég randalírozik, ezért egy félméteres bárddal elkezdte "megfegyelmezni"...
címkék:
  • Szerző: WM

Egy IX. kerületi gíroszoshoz tért be az a berúgott férfi, aki részegségét szerette volna egy kis étellel csillapítani. Az egyiptomi gíroszos a zárórára hivatkozva nem szolgálta ki a tántorgó vendéget. A balhé azonban nem ekkor tört ki, hanem amikor a nagyon ittas férfi észrevette, hogy mások bezzeg kaphatnak gíroszt...

Így a nem szomjas, ám nagyon éhes vendég visszasietett az étterembe, majd üvöltve számon kérte az eladót, aki szintén kiabálva válaszolt. Ezt megelégelve a részeg férfi leverte a pulton lévő dolgokat, megrántotta a hússütő állványt, majd a rajta lévő húst nyárssal együtt a földre hajította -írja a blikk.hu.

Ekkor már az egyiptomi gíroszos sem tudta magát türtőztetni, fogta a félméteres húsvágókést és az ittas embert fejbe verte vele.

A férfi a kezével védekezett, így a penge elsősorban azt sebesítette meg, de a fejét is érte az ütés. Mint a mostani vádemelésből kiderült, halállal is végződhetett volna az eset. A bántalmazott részeg kezén a súlyos sérülés maradandó fogyatékosságot okoztak, így a gíroszos 8 évig terjedő börtönbüntetést kaphat.

címkék:
És ezeket olvastad már?