NÍNÓ

Fordulat a családját terrorizáló mezőberényi apa ügyében

Kisgyermekeit és feleségét is válogatott módszerekkel bántalmazta, pedig hat gyermekéből ötöt már kiemeltek a családból.
  • Szerző: Ripost

Súlyos testi sértés miatt rendelték el egy 32 éves mezőberényi férfi letartóztatását, aki válogatott módon bántalmazta 3 és 7 éves gyermekeit, valamint feleségét .

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

A 32 éves mezőberényi férfinek és feleségének hat kiskorú gyermeke van, ezek közül ötöt a hatóságok kiemeltek a családból és csak egy gyermeket neveltek saját háztartásukban. Ugyanakkor a hatóság engedélyezte számukra, hogy gyermekeiket meghatározott időszakra magukhoz vegyék, így január 17. és 31. között valamennyi gyermek a házaspár mezőberényi otthonában tartózkodott – írja a Békés Megyei Főügyészség.

A munkanélküli férfi, aki egész nap számítógépes játékokat játszott, agresszíven viselkedett a gyermekekkel és feleségével, napi szinten terrorizálta, többször és különféle módon bántalmazta őket. Így a 3 éves kisfiút többször azzal büntette, hogy nem hagyta éjszaka aludni, kézfejét és lábát egy légycsapóval egymás után többször, számtalan alkalommal nagy erővel megütötte, majd felkapta és előbb a földhöz vágta, azután a szekrénynek dobta a síró gyermeket. Ezen bántalmazás következtében a kisgyermek 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de a bántalmazás – annak módjára, erejére és a testszerte keletkezett sérülésekre figyelemmel – alkalmas volt súlyosabb sérülések előidézésére is. A férfi a fenti időszakban a 7 éves kisfiát úgy megpofozta, hogy a szeme alatt bevérzés keletkezett, ezenkívül megszúrta a tenyerét egy késsel, egy cipővel pedig úgy megütötte, hogy a gyermeknek vérezni kezdett az orra. A férfi a feleségét sem kímélte: testszerte ütötte-rúgta, a fejét a falnak verte. A nő és gyermekei úgy tudtak megmenekülni az agresszív férfitól, hogy január 31-én délelőtt áramütést szenvedett és a mentő elszállította. A brutális ember 30 napra biztosan rács mögött marad.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?