NÍNÓ

Friss információk: Tovább bonyolódik a zagyvarékasi anyagyilkosság!

Az eddigi hírekkel ellentétben, egyre biztosabbnak tûnik, hogy nem a lánya késelte halálra a 96 szúrással megölt asszonyt. Bár a rendőrség a 14 éves tinit és 16 éves párját gyanúsítja a gyilkossággal, a lány ügyvédje szerint védence képtelen lenne ilyesmire.
  • Szerző: Doris

Váratlan fordulattal történt a brutális zagyvarékasi anyagyilkosság ügyében, amiről januárban a %% az elsők között számolt be. A nő holttestére január 26-án bukkantak rá rokonai saját otthonában, az első gyanú szerint az asszonnyal 14 éves lánya és annak 16 éves barátja végzett, 96 késszúrással.

A lányt február 10-én helyszíni kihallgatásra vitték, azaz a családi házukban kellett újra felidéznie a történteket. A Velvet úgy tudja, hogy bár a gyilkossággal vádolt tini több vallomást is tett a megrázó ügyben, csak annyit ismert be, hogy otthon volt anyja halálakor.

Az újabb kihallgatás után azonban egyre nyilvánvalóbb, hogy

mégsem a lány szúrhatott azon a végzetes januári napon.

"A helyszíni kihallgatáson egyértelműen kiderült, hogy védencem fizikai és pszichikai adottságainál fogva sem lehetett képes arra, hogy ilyen sérüléseket okozzon. A későbbiekben szakértői feladat lesz ezt még jobban tisztázni″

- magyarázta a Velvetnek Õrlős Gábor, a 14 éves tinilány ügyvédje.

De akkor vajon ki követte el a szörnyűséget?

 

És ezeket olvastad már?