Létrehozva: 2020.02.10.

Gusztustalan, mivel verték át a budapesti modellnek készülő fiúkat

A fiatal fiúkat nemzetközi karrier ígéretével húzta csőbe egy fővárosi cég, de ők feljelentést sem mertek először tenni.

Világhír helyett pornófilmforgatás és erotikus fotózás várja ma is azokat a fiatal fiúkat, akiket egy fővárosi modellügynökség évek óta castingra csábít.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

A modellkarrier, a siker, a pénz, a csillogás ígérete sokukat megtévesztett, és amikor rájöttek, hogy csak kihasználták őket, szégyenükben nem tettek feljelentést. A Blikknek nyilatkozó ismert modell elárulta: legalább húsz becsapott fiatalkorú srácot ismer, aki a karrier reményében hagyta, hogy az ügynökségi tesztfotózáson aktkép készüljön róla.

„Egy szórakozóhelyen szólított meg az ügynök, aki tesztfotózásra hívott. Roppant kínos volt, amikor a műteremben szembesültem azzal, hogy aktfotózásra jöttem” – mesélte a modell. „A csak fiatal fiúkkal foglalkozó ügynökség vezetője erősködött, nincs ebben semmi, ez az első lépés a világhír felé vezető úton. Levetkőztem neki, de a tesztfotózás óta nagy ívben elkerülöm őket. Hát így nem lettem világhírű... Ahogy a barátom sem, aki elhitte, hogy ez az út vezet a nemzetközi divatvilágba, aztán hagyta, hogy beszippantsa a pornóipar” – árulta el.

Egy vidéki városból érkező fiatal fiútól azt kérte az ügynökség vezetője, vetkőzzön le és simogassa magát. Majd pár perc múlva arra utasította, hogy elégítse ki magát a webkamera előtt. Közben azzal győzködte a kamaszt, hogy ennyi áldozatot a siker érdekében vállalnia kell.

„Hogy mi lett a felvétel sorsa? Fogalmam sincs. Se arról, hol, kinél landoltak a meztelen fotóim” – mondta a lapnak a fiú, aki nem adta fel, hogy modellként dolgozzon, de azóta retteg, mikor kerülnek elő róla a kompromittáló felvételek.

„Én is hallottam erről a jelenségről, több fiatalemberrel is találkoztam, aki megfordult már ennél az ügynökségnél. Folyamatosan aktfotókat és erotikus képeket akartak róluk csinálni” – nyilatkozta a Blikknek Kajdi Csaba, a Visage Modellügynökség vezetője, aki a New Yorkban élő világhírű modell, Mihalik Enikő karrierjét is elindította. „Próbálták elhitetni a fiúkkal, aki modell akar lenni, annak ilyen bevállalósnak kell lennie. Csakhogy ez aljasság, nincs szó világhírnévről, se modellkarrierről, az ügynökség egyszerűen visszaél a fiatal fiúk jóhiszeműségével, kihasználja őket. Ráadásul ez az egész szakmának árt” – tette hozzá.

Az érintett ügynökséggel korábban Pumped Gabo is kapcsolatban állt.

„A múlt héten felhívott egy nyomozó, aki feltett néhány kérdést, illetve megkérdezte, tennék-e vallomást az ügynökséggel kapcsolatban. Nem kérdés, ez a kötelességem. Elmondok mindent arról, hogy velem mi és hogyan történt” – árulta el Gabo.

A lap hiába kereste az ügyben érintett ügynökség telephelyét és irodáját, csak e-mail-címet és telefonszámot talált. A hívást az ügynökség vezetője fogadta, aki csupán ennyit válaszolt: „Ebből semmi nem igaz” – majd bontotta a vonalat, és utána már többé nem vette fel a telefont.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

mandiner.hu

Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

mindmegette.hu

Íme a tavasz legfinomabb étele: egyszerű és olcsó alapanyagokból készül a zöldséges lasagne

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Most jött: Szörnyű késelés Zuglóban? Kiderült az igazság!

NÍNÓ

Most érkezett: Kigyulladt egy családi ház a Mézeskalács utcában, azonnal rohantak a tűzoltók

NÍNÓ

Dráma Budapesten, egy autó alatt szakadt be az úttest

NÍNÓ

Iszonyat Egerben: barátai előtt csapta meg az áram a tinit, mentőhelikoptert riasztottak

NÍNÓ

Most jött: brutális baleset és dugó az M7-esen, zajlik a mentés

NÍNÓ

Holttestet találtak egy szentesi társasház előtt: egy végrehajtót késelhettek halálra

NÍNÓ

Súlyos áramütés: a vagon tetejére mászott egy egri fiú, az életéért küzdenek a kórházban

NÍNÓ

Mindenhol a 14 éves Milánt keresik, otthonról tűnt el a fiú