NÍNÓ

Gyomorforgató ok miatt ölt meg egy Down-szindrómás férfit a kegyetlen bérgyilkos

A kegyetlen bérgyilkos egy ártatlan embert végzett ki mindössze négymillió forintnak megfelelő összegért cserében. Megúszhatja a halálbüntetést.
címkék:
  • Szerző: ripost

Szörnyű gyilkosságra derült fény Kínában. Miután egy férfi elhunyt, a családja koporsóban akarta eltemetni hamvasztás helyett, a férfi akarata szerint. Fogalmuk sem volt, hogy családtagjuk akaratának megvalósításához egy bérgyilkos segítségét kérik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bérgyilkos borzalmas gyilkosság: szörnyű okból ölt a férfi

Borzalmas gyilkosság: szörnyű okból ölt a férfi
Fotó: Pixabay

Kuangtung tartomány Shanwei nevű városában rendelet kötelezi a lakosokat a hamvasztásra, a gyászoló család úgy döntött, trükkhöz folyamodik, hogy teljesítse az utolsó kívánságot. A családtagok felbéreltek egy férfit, Huangot, hogy szerezzen egy holttestet, akit elhamvaszthatnak szerettük helyett – írja a Metropol.

A férfi – a megbízói tudta nélkül – úgy teljesítette a megbízást, hogy szörnyű gyilkosságot követett el. Egy utcán szemetet szedő, Down-szindrómás férfit szemelt ki magának, akit beültetett egy autóba, és addig itatta alkohollal, amíg már nem tudott magáról.

Miután végzett vele, átadta az őt megbízó családnak, akik 4,7 millió forintnak megfelelő összeget fizettek érte. Rokonuk holttestét titokban, koporsóban helyezték végső nyugalomra.

Az ügy kapcsán Huang felfüggesztett halálbüntetést kapott. Ha a következő két évben nem nem követ el bűncselekményt, akkor az ítéletet életfogytig tartó börtönbüntetésre változtatják. A férfit felbérlő családot is bűnösnek találták, de nekik nem kell börtönbe menniük.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?