NÍNÓ

Haláláig rettegett az idős férfi, miután kirabolták – a tettest most ítélték el

Lefogták és halálosan megfenyegették Molnár Józsefet hét évvel ezelőtt a saját lakásában, rablói a rokonainak adták ki magukat. Egyikük most bíróság elé állt, öt év börtönt kapott, de még nem jogerős. Ő volt egyébként az a férfi, aki uzsorásként dr. Ruttner György ügyvédet is sanyargatta.
  • Szerző: Ripost

A bíróság öt év börtönre ítélte a korábban már többször büntetett K.J- t, aki most az idős Molnár József hét évvel ezelőtti kirablásáért felelt – írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az idős férfi már nem élhette meg rablója tárgyalását, de haláláig rettegett az eset után, erről Mária, az unokahúga mesélt:

„Józsi bácsit egy nap felhívta a régen látott „unokaöccse”, hogy meglátogatnák. 2013 májusában megérkeztek a rokonok, ám Józsi bácsi hamar rájött, hogy nagy baj van: ezek a férfiak nem családtagok. Még átsurrant a szomszédba segítséget kérni, ám az ott lakó nő megijedt, és nem tett semmit” - részletezte a rokon, ám azt azóta sem tudja senki, hogy a háromfős banda honnan tudott a nagyértékű festményekről, amit elvittek Józseftől. Összesen hat képet akasztottak le a falról, az idős férfit pedig lefogták és megfenyegették, hogy megölik, ha kiabálni mer.

Végül a festmények közül három előkerült. K. J. első fokon öt év, társa, H. A. két év és két hónap, az őrszemként közreműködő nő egy év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, a tettesek a jogerős ítéletig szabadlábon maradtak.

Illusztráció Fotó: pixabay

K.J. volt az a férfi, aki dr. Ruttner Györgyöt is sanyargatta

60 milliós sikkasztással vádolta meg alaptalanul a sztárok ügyvédjét, dr. Ruttner Györgyöt, akit négy éve jogerősen felmentett a Székesfehérvári Törvényszék. Kiderült: K. J. és testvére uzsorásként sanyargatta annak ellenére, hogy a tőlük kapott kölcsönt már bőven visszaadta. A most rablásért elítélt férfi védője volt korábban Ruttner.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?