NÍNÓ

Hátborzongató betörés: otthonában alvó nőt rabolt ki a jobbágyi férfi

A pásztói nyomozók rövid időn belül beazonosították és elfogták a 48 éves férfit, akit őrizetbe vettek.
  • Szerző: ripost

Ijesztő eset történt péntekre virradóra egy pásztói asszonnyal. A nő a családi házának hálószobájában aludt, de mire reggel felébredt, nem volt mellette a mobiltelefonja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő 2020. szeptember 25-én 11 óra 30 perckor bejelentést tett a rendőrségen, miszerint családi házából ismeretlen személy eltulajdonította a mobiltelefonját.

A pásztói nyomozók az adatgyűjtés eredményeként beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves jobbágyi lakost.

Mint kiderült, a férfi 2020. szeptember 25-én 10 órakor a nyitott ajtón át bement a Jobbágyiban lévő családi házba, ahol a szobában, az alvó sértett mellől, a szekrényen elhelyezett mobiltelefont magához vette, majd a helyszínről távozott.

A rendőrök a jobbágyi lakost elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és – mivel ellene több vagyon elleni bűncselekmény miatt eljárás van folyamatban – őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?