NÍNÓ

Így mulat egy igazi úrinő – fizetés nélkül lépett meg

Egy nő négy napig evett-ivott a harkányi hotelben, majd egyszerűen felszívódott. Kiderült, hogy fiktív adatokat adott meg, és hetvenezer forintos tartozást hagyott maga mögött. A rendőrség azonban résen volt: és kiderült: a 41 éves csaló már nem először mulatott ily módon.
  • Szerző: Ripost

Csalás miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy 41 éves nő ellen, aki az interneten keresztül foglalt magának szállást egy harkányi hotelben. A szálláson 2019. augusztus 22-én meg is jelent, azonban ott a bejelentőlapon fiktív adatokat adott meg. A hotelben eltöltött négy nap alatt az éttermi szolgáltatásokat is igénybe vette, majd a fogyasztásokat a szobája számlájához íratta. A nő végül fizetés nélkül távozott, összesen több mint hetvenezer forint kárt okozva.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A nyomozók beazonosították a csalót, akiről kiderült, hogy az ország területén több alkalommal is követett el hasonló bűncselekményeket. Elfogását követően a nyomozók kihallgatták, majd a rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?